• PRO TV
  • Lady Gaga, goala-pusca si legata la ochi intr-un clip. Cantareata renunta la inhibitii si apare in cele mai bizare ipostaze de pana acum

Lady Gaga, goala-pusca si legata la ochi intr-un clip. Cantareata renunta la inhibitii si apare in cele mai bizare ipostaze de pana acum

Lady Gaga, goala-pusca si legata la ochi intr-un clip. Cantareata renunta la inhibitii si apare in cele mai bizare ipostaze de pana acum

Cand nimeni nu mai credea ca Lady Gaga mai poate soca in vreun fel, cantareata renunta la haine si inhibitii pentru a atrage atentia tuturor asupra unui institut artistic.

Cantareata apare complet goala intr-un clip de promovare a unei campanii de strangere de fonduri pentru Institutul Marina Abramovic si executa o serie de exercitii menite sa ii amplifice trairile mentale si fizice.

Bizarul clip o prezinta pe Lady Gaga dezbracata, in padure, sau pe o roca masiva, legata la ochi sau cu bretonul acoperindu-i o parte din fata, iar cu aceasta ocazie, Gaga si-a expus numeroasele tatuaje.



Marina si Lady Gaga au devenit foarte bune prietene dupa ce au facut cunostinta prin intermediul regizorului Robert Wilson, cu care cantareata colaboreaza la noul sau album.



Marina Abramovic este o artista originara din Serbia, care si-a construit reputatia prin show-urile sale care exploreaza relatia dintre artist si public, limitele corpului, dar si ale mintii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni