• PRO TV
  • Andreea Esca a primit un cadou inedit din partea Innei. Prezentatoarea, incantata de gestul artistei: "E o surpriza placuta"

Andreea Esca a primit un cadou inedit din partea Innei. Prezentatoarea, incantata de gestul artistei: "E o surpriza placuta"

Andreea Esca a primit un cadou inedit din partea Innei. Prezentatoarea, incantata de gestul artistei: "E o surpriza placuta"

Inna este una dintre cele mai mari admiratoare ale Andreei Esca si a tinut sa-i spuna acest lucru intr-un mod inedit.  

Cantareata i-a trimis prezentatoarei stirilor ProTV un cadou surprinzator, in care a inclus un album al sau, o jucarie de plus, ambalat intr-o cutie semnata cu autograful Innei si cu mesajul "Love you".Andreea Esca a fotografiat cadoul si a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj de multumire adresat artistei: "Multumesc, Inna, pentru cadou si cuvintele frumoase. O surpriza placuta. Bafta in continuare".

Gestul cantaretei a starnit confuzie printre fanii Andreei, care au crezut ca astazi este ziua de nastere a vedetei TV si s-au grabit sa-i ureze "La multi ani", cu toate ca aniversarea prezentatoarei este abia pe 29 august.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni