• PRO TV
  • Andra, aparitie super sexy la Mamaia Music Awards. Ce rochie spectaculoasa a purtat

Andra, aparitie super sexy la Mamaia Music Awards. Ce rochie spectaculoasa a purtat

Andra, aparitie super sexy la Mamaia Music Awards. Ce rochie spectaculoasa a purtat

Andra s-a numarat printre artistii prezenti la prima editie a premiilor Mamaia Music Awards, iar artista s-a facut remarcata cand a urcat pe scena intr-o rochie mini.

Andra a purtat o rochie scurta, decorata cu aplicatii stralucitoare, care i-a pus in valoare silueta armonioasa si picioarele frumoase. Despre tinuta Andrei, Dana Budeanu povestea in urma cu cateva zile, la emisiunea "Povestiri adevarate", de la AcasaTV, ca rochia vedetei a fost gandita special pentru scena si ca "straluceste ca un bec, din toate unghiurile".

Artista si-a completat tinuta cu pantofi argintii, stralucitori si o coafura simpla, cu bucle lejere.

Andra nu a plecat acasa cu mainile goale. Ea a castigat premiul de la categoria "Best Female" si a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de multumire adresat fanilor sai.

"Multumesc mult Phoenicia Mamaia ! M-am simtit foarte bine, ca de fiecare data ... Multumesc celor care au venit in numar atat de mare la concert ... Si vreau sa va spun ca am avut si un spectator special ... Dl. Presedinte Traian Basescu...asa ca : Inevitabil va fi bine ! noapte buna si nu uitati va pup si va iubesc!", a scris cantareata pe reteaua de socializare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni