• PRO TV
  • Trei generatii. Inna, impreuna cu mama si bunica ei, intr-o fotografie de mii de Like-uri

Trei generatii. Inna, impreuna cu mama si bunica ei, intr-o fotografie de mii de Like-uri

Trei generatii. Inna, impreuna cu mama si bunica ei, intr-o fotografie de mii de Like-uri

Inna are concerte prin toata lumea, dar cea mai mare bucurie a ei este cand ajunge acasa, unde poate fi alaturi de cei dragi.

Cantareata a trecut de curand si pe acasa in Mangalia, si nu a ratat ocazia sa se pozeze alaturi de cele mai importante fiinte din viata ei: mama si bunica.

Fara urma de grasime pe corp, dar totusi criticata. Jessie J, asemanata cu un barbat atunci cand e imbracata doar in costum de baie - FOTO


Apreciata acum pentru aspectul fizic atragator, ar fi gresit daca am spune ca Inna nu a fost dintotdeauna detinatoarea unor trasaturi frumoase. Chiar daca a mai umblat pe ici pe colo la anumite aspecte, Alexandra Apostoleanu (pe numele ei adevarat), era inca de mica o fata simpatica. De la cine a mostenit Inna frumusetea, va intrebati?

Cel mai probabil de la mama ei, o doamna respectabila care o asteapta pe fiica ei de fiecare data cu placinta, cand aceasta ajunge in sfarsit in tara, dupa lungile calatorii.

Pe 1 decembrie anul trecut, cand a venit sa sarbatoreasca ziua Romaniei, Inna a facut o poza cu mama ei in masina, in drum spre parada.

Atat de sexy si celebra incat nimeni nu-i poate rezista. Ce a facut un barbat in spatele lui Jennifer Lopez, cand a vazut-o intr-o rochie mult prea scurta


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni