• PRO TV
  • Alina Eremia, sexy la concert. Si-a aratat picioarele perfecte intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, spre incantarea fanilor: FOTO

Alina Eremia, sexy la concert. Si-a aratat picioarele perfecte intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, spre incantarea fanilor: FOTO

Alina Eremia, sexy la concert. Si-a aratat picioarele perfecte intr-o pereche de pantaloni foarte scurti, spre incantarea fanilor: FOTO

Tinutele casual sunt preferatele ei si reuseste intotdeauna sa le dea o nota sexy.

Alina Eremia straluceste de fiecare data pe scena si nu doar datorita vocii sale, ci si zambetului radios. Frumoasa cantareata si actrita a avut concert in week-end la Craiova si si-a incantat audienta cu o aparitie sexy.

Imbracata intr-un top negru, cu o pereche de pantaloni scurti, dar cu talie inalta, si sandale cu toc, Alina a primit o multime de complimente si laude de la admiratorii sai.



De altfel, aceasta este tinuta in care tanara de 19 ani se simte cel mai bine, fie ca e pe scena, la vreun eveniment sau la plimbare prin oras. 




 

De curand, Alina a recunoscut, insa, intr-un interviu pentru emisiunea Povestiri adevarate de la acasa TV ca este singura. "Vara asta ma dedic muzicii si mi-e ok asa. Cand vine vara eu infloresc. Inca nu am un iubit oficial. Sunt convinsa sa exista un barbat asa cum imi doresc. Mi-ar placea un barbat tandru, spontan si sa rada mult. Pana acum nu am fost singura, ca nu m-am afisat este altceva. Acum ma concentrez pe cariera", a declarat Alina.

"Prima oara m-am indragostit la 15 sau 16 ani si persoana respectiva nu se uita la mine. Am plans, cu totii suntem oameni", a mai povestit cantareata.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni