• PRO TV
  • Andreea Tonciu, aruncata in apa si tavalita in nisip. A ramas fara pretioasa ei mesa, iar parul natural a facut-o sa se rusineze

Andreea Tonciu, aruncata in apa si tavalita in nisip. A ramas fara pretioasa ei mesa, iar parul natural a facut-o sa se rusineze

Andreea Tonciu, aruncata in apa si tavalita in nisip. A ramas fara pretioasa ei mesa, iar parul natural a facut-o sa se rusineze

Tonciu cea mofturoasa si-a gasit nasul la "Serviti, va rog!" Italienii de la Circo Acquatico Bellucci au "rapit-o" de pe terasa si au chinuit-o in fel si chip.

Andreea Tonciu s-a trezit aruncata in apa, tavalita in nisip si alergata pe toata plaja. Cum era de asteptat, nu a iesit basma curata, iar podoaba ei capilara a avut cel mai mult de suferit.

"Asta nu e parul meu. Nuuu, parul! Sa-mi dati banii pe coada, ca va ia mama dracu'", a tipat ea ca din gura de sarpe.

"A fost cea mai urata zi din viata mea la 'Serviti, va rog', pentru ca dupa cum observati am ramas fara par. Eu m-am tuns mai scurt si n-am aparut niciodata asa. Port extensii sau o mesa", a afirmat bruneta.

"5 milioane costa coada asta din par natural", i s-a plans Andreea Tonciu lui Nea Marin.

Ranita in amorul propriu, bruneta le-a aruncat cateva cuvinte de naduf aventurosilor italieni, chiar pe limba lor, sa se faca bine inteleasa.

Surprizele se vor tine lant si azi. Cat de tare va "flamba" Nea Marin "cocktail-ul de vedete" vezi intr-un nou episod  "Serviti, va rog!",  miercuri seara, de la 20:30, numai la ProTV.

Show-ul este integral si pe Voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni