• PRO TV
  • Apple pregateste doua surprize de proportii. Ce urmeaza dupa iPhone5 si ce super avantaj va avea varianta economica de smartphone

Apple pregateste doua surprize de proportii. Ce urmeaza dupa iPhone5 si ce super avantaj va avea varianta economica de smartphone

Apple pregateste doua surprize de proportii. Ce urmeaza dupa iPhone5 si ce super avantaj va avea varianta economica de smartphone

Noul telefon iPhone 5S va avea doua blitz-uri, pentru a face fotografii la o calitate mai mare, iar varianta economica a iPhone-ului va avea carcasa de plastic, rezistenta la zgarieturi, sustin cei de la site-ul Apple Daily.

Conform zvonurilor din industrie, Apple se pregateste sa introduca pe piata si o versiune mai ieftina de iPhone, un model cu o carcasa din plastic. Asa-numitul iPhone 5C va fi vandut la un pret mult mai mic fata de noul iPhone, in jur de 400 de dolari.

Intr-un clip recent aparut pe net, carcasa de plastic a noului smartphone economic este supusa la un teste de rezistenta. Introdus intr-o punga plina de chei, monede si alte obiecte care ar putea zgaria suprafata telefonului, iPhone-ul 5C se comporta exemplar, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.



Noul iPhone 5C va fi un pic mai gros decat modelul curent de iPhone 5.

Noutatile nu se opresc aici. Saptamana trecuta au circulat zvonuri cum ca noua generatie de iPhone 5S va fi disponibila in trei culori: alb, negru si auriu, au scris cei de la TechCrunch.



Astfel, Apple va rupe traditia, conform careia fabrica numai variante simple - alb sau negru. Smartphone-ul care urmeaza dupa iPhone 5 ar putea beneficia si de doua blitz-uri, pentru ca utilizatorii sa poata face fotografii la o calitate mai buna.

Surse din Asia sustin ca noile telefoane Apple – iPhone 5S si iPhone 5C (“C” vine de la culoare, conform acelorasi surse) vor fi anuntate oficial pe 10 septembrie. 

Sursa: Daily Mail

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni