• PRO TV
  • Parcul Tineretului a fost luat cu asalt de fanii LaLa Band la cea mai mare bataie cu apa ProFM

Parcul Tineretului a fost luat cu asalt de fanii LaLa Band la cea mai mare bataie cu apa ProFM

Parcul Tineretului a fost luat cu asalt de fanii LaLa Band la cea mai mare bataie cu apa ProFM

Dj-ii ProFM au strigat adunarea in Parcul Tineretului, intrarea Sincai pentru toti ascultatorii care au vrut sa se racoreasca la cea mai mare Bataie cu apa stil Legalize Joy transmisa live la sport.ro!

Invitatii principali ai evenimentului au fost tinerii din LaLa Band, iar zona fantanilor a devenit neincapatoare pentru fanii veniti sa se distreze alaturi de actorii lor preferati.

De cand au ajuns, interpretii personajelor indragite din serialul “Pariu cu viata” au oferit autografe celor prezenti si s-au bucurat de o intilnire plina de adrenalina si de multa apa.

Si Dj-ii ProFM au fost luati cu asalt si au devenit principalele tinte alte pustilor si recipientelor cu apa, manuite de peste 2000 de oameni cu chef de balaceala. Singurul care a parut sa iasa triumfator a fost Valahu care a acceptat provocarea ProFM si a spus prezent ultimului mare eveniment ProFM din aceasta vara. El a facut un adevarat tur de forta printre “adversarii” sai, costumat cu o peruca colorata.

 Distractia a fost garantata, toata lumea a plecat acasa cu zambetul pe buze, iar ProFM promite ascultatorilor sai noi suprize Legalize Joy si la inceptul toamnei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni