• PRO TV
  • Multi spun ca si-a distrus frumusetea. O cantareata celebra si-a facut acest tatuaj urias pe posterior si ironiile au aparut: "E ridicol"

Multi spun ca si-a distrus frumusetea. O cantareata celebra si-a facut acest tatuaj urias pe posterior si ironiile au aparut: "E ridicol"

Multi spun ca si-a distrus frumusetea. O cantareata celebra si-a facut acest tatuaj urias pe posterior si ironiile au aparut: "E ridicol"

In urma cu un an, cantareata britanica Cheryl Fernandez isi surprindea fanii cu un tatuaj imens care ii acopera posteriorul si partea lombara. 

Dupa ce fanii lui Cheryl i-au reprosat la acea vreme ca si-a stricat trupul cu tatuajul imens, acum o fosta colega o ironizeaza pe cantareata. 

"Dumnezeule, e ridicol. Tatuajul meu are o semnificatie. Nu stiu ce inseamna al ei", a declarat taios Sarah Harding, fosta colega a lui Cheryl din trupa Girls Aloud.

Sarah Harding, care nu a ramas in relatii bune cu fostele ei colege de trupa, se mandreste cu tatuajul sau de pe spate, reprezentand o pasare Phoenix.

Cheryl a marturisit ca a luat decizia de a se tatua dupa ce a fost la un pas de moarte cand s-a imbolnavit de malarie, dupa o calatorie in Africa: "Dupa ce m-am vindecat, am facut o lista cu lucruri pe care vreau sa le fac pentru ca viata e scurta. Tatuajul era si el pe lista".

Desenul a costat aproape cat o masina si a fost realizat in trei sedinte a cate 7-8 ore fiecare. "Sedintele tale au fost foarte intense. Fata asta e chiar rezistenta", a fost raspunsul tatuatorului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni