• PRO TV
  • Andreea Ibacka, sexy in costum de baie la plaja. Detaliul care l-a nemultumit, totusi, pe sotul ei, Cabral

Andreea Ibacka, sexy in costum de baie la plaja. Detaliul care l-a nemultumit, totusi, pe sotul ei, Cabral

Andreea Ibacka, sexy in costum de baie la plaja. Detaliul care l-a nemultumit, totusi, pe sotul ei, Cabral

Andreea si Cabral formeaza unul dintre cele mai simpatice si mai solide cupluri din showbiz. De curand, cei doi au fost intr-o vacanta la mare, unde si-au incarcat bateriile pentru perioada urmatoare. Aveau si nevoie, pentru ca din 9 septembrie vor avea o noua emisiune LIVE la ACASA TV.

Din vacanta, Cabral a tinut in permanenta legatura cu fanii lui de pe Facebook, carora le-a aratat o o fotografie cu frumoasa lui sotie stand intinsa pe sezlong la plaja. “Asa face in vacanta... nici nu ma baga in seama”, a glumit prezentatorul TV, prefacandu-se deranjat ca Andreea se ascunsese sub prosop si il ignora. 



 

 Din 9 septembrie, in fiecare luni, de la 23:30, Andreea si Cabral isi vor “juca” propriile roluri in “Casa Ibacka”, o noua emisiune de divertisment difuzata acasa, in care vor face o altfel de terapie de cuplu.

Emisiune? Ce emisiune?! Daca vreti… ii spunem asa. Practic, insa, e vorba despre universul nostru, fara a fi - insa - un reality show. Discutam cu patos teme actuale, probleme de cuplu, chestii de showbizz, ne contrazicem reciproc, ne contram invitatii… discutam lucruri serioase in hohote de ras. E un proiect tare prietenos, care arunca benzina peste discutiile care apar in familia tipica din 2013… dar apoi arunca si apa, iar la sfarsit avem probleme rezolvate si liniste in casa. Bine, si linistea asta tine… cat tine. Si-apoi… iar la razboi!”, dezvaluie Cabral.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni