• PRO TV
  • Solistul trupei Zdob si Zdub a castigat cea de-a patra editie a emisiunii "Serviti, va rog!"

Solistul trupei Zdob si Zdub a castigat cea de-a patra editie a emisiunii "Serviti, va rog!"

Solistul trupei Zdob si Zdub a castigat cea de-a patra editie a emisiunii "Serviti, va rog!"

Roman, solistul trupei Zdob si Zdub a demostrat vineri si sambata seara la ProTV ca este la fel de priceput la gospodarit cum este si la muzica.

Astfel, artistul a castigat detasat cea de-a patra editie a emisunii “Serviti, va rog!”, reusind sa ofere unei familii nevoiase o vacanta de vis. Familia Petric impreuna cu cei trei copii ai lor locuiesc intr-o singura camera si de descurca foarte greu cu banii. Cea mai mare dorinta a micutilor este sa vada un loc nou, impreuna cu parintii lor: daca nu o alta tara, macar o alta comuna.

Atat vineri, cat si sambata seara, telespectatorii PRO TV au ramas in fata televizoarelor pentru a-i vedea la munca de jos pe Roman, de la Zdob si Zdub, Simona Sensual, Cristina Turcu Preda si Lupu Rednic.

Vineri seara, in intervalul orar 20.30 – 21.50, ProTV fost lider detasat de audienta, obtinand o medie de 4,7 puncte de rating in randul publicului din mediul urban si o cota de piata de  15,8%, in comparatie cu Antena 1 care s-a clasat pe locul doi  cu 2,7 puncte de rating si o cota de piata de 9,3 procente. Conform GFK Romania, competitia celor patru vedete a fost urmarita cu ineters si de publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV inregistrand o medie de 4,9 puncte de rating si o cota de piata de 22,2 procente, in timp de Antena 1 a atins cifre de doua ori mai mici, respectiv 2,4 puncte de rating si o cota de piata de 10,8%.  Minutul de aur al celei de-a patra editii a emisiunii “Serviti, va rog!” a fost atins la ora 21:30, cand peste un milion de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei, a urmarit cum Simona Sensual da cafenelele din Dorobanti pe treburile din gospodarie. ProTV a intregistrat astfel 5,8 puncte de rating si  o cota de piata de 18,9% pe intreg publicul din Romania.

Si sambata, telespectatorii ProTV au urmarit cum Nea Marin a dat militaria jos din pod pentru alte patru vedete autohtone, intr-o noua editie a emisunii “Serviti, va rog!”.  ProTV s-a detasat clar in topul audientelor, obtinand o medie de 6,3 puncte de rating si o cota de piata de 20,4 procente in randul publicului din mediul urban, in timp ce Antena 1, clsata pe locul 2, a obtinut un rating de 3,9 puncte si o cota de piata de 12,4%. Clasamentul se pastreaza la fel si in randul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, unde ProTV a obtinut o medie de 6,8 puncte de rating si 27,4 procente din cota de piata, de trei ori mai mult decat a doua clasata, Antena 1, care a obtinut o medie de doar 2,2 puncte de rating si o cota de piata de 9 procente. Minutul de aur al confruntarii dintre Simona Sensual, Roman de la Zdob si Zdub, Cristina Turcu Preda si Lupu Rednic a fost atins la ora  21:27 cand, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romania au fost cu ochii pe ProTV. Emisiunea “Serviti, va rog!” a intregistrat 8,7 puncte de rating si o cota de piata de 26,8 procente la nivelul intregii populatii a Romaniei
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni