• PRO TV
  • Nicoleta Luciu isi alege rochia de nasa. Cu ce tinuta mulata ar putea sa o eclipseze pe Bianca Dragusanu

Nicoleta Luciu isi alege rochia de nasa. Cu ce tinuta mulata ar putea sa o eclipseze pe Bianca Dragusanu

Nicoleta Luciu isi alege rochia de nasa. Cu ce tinuta mulata ar putea sa o eclipseze pe Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu si Victor Slav se pregatesc de cununia religioasa, iar pentru fericitul eveniment si-au ales doua perechi de nasi, una fiind reprezentata de Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo.

Cei doi miri au ales deja meniul pentru nunta si locul unde se va tine petrecerea, iar nasa Nicoleta a inceput sa probeze rochii. Ea le-a aratat fanilor sai de pe Facebook o imagine in care apare imbracata intr-o rochie galbena, de tip sirena, foarte mulata, pe care ar putea sa o imbrace la nunta anului.

"Buna dimineata, dragilor! Eu sunt in probe pentru rochia de nasa pe care o voi purta la nunta Biancai.Imi doresc o rochie eleganta dar si confortabila ca sa pot sa dansez mult", a scris bruneta pe reteaua de socializare.

Bianca si Victor au anuntat oficial data nuntii - 29 septembrie, in direct "La Maruta", emisiune difuzata de luni pana vineri, de la 17:30, la ProTV si au ales sa ofere o invitatie de doua persoane la cel mai important eveniment din viata lor.

Pe pagina de Facebook LA MARUTA poti castiga o invitatie pentru doua persoane la nunta Bianca Dragusanu - Victor Slav. Voteaza invitatia care iti place cel mai mult (A sau B) si spune de ce iti doresti sa participi la nunta. Castiga cel mai original comentariu, iar premiul este o invitatie dubla la cea mai asteptata nunta a anului - Bianca + Victor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni