• PRO TV
  • Dana Rogoz, la pescuit: "Prima mea captura. Am denumit-o simplu: 'Monstrul'"

Dana Rogoz, la pescuit: "Prima mea captura. Am denumit-o simplu: 'Monstrul'"

Dana Rogoz, la pescuit: "Prima mea captura. Am denumit-o simplu: 'Monstrul'"

Dana Rogoz marturiseste ca nu a plecat cu sperante prea mari la pescuit. A prins cativa pesti foarte mici, pe care i-a eliberat in Dunare. Rusinea familiei a fost salvata, din fericire, de tatal actritei.



"Weekend-ul trecut am fost la pescuit. Tata e mare pescar, asa ca de mult tot planuim aceasta iesire. Ne-am adunat 5 pescari (eu, Radu, tatal meu, unul dintre fratii mei si un prieten de-al lui) si, cu masinile pline ochi, am plecat spre Dunare. Am dormit o noapte acolo in cort, am facut focul, Yorick a fost in al noualea cer, tantarii destul de blanzi, gratarul gustos, povestile despre pesti si pescari exagerate ca intotdeauna, atmosfera extrem de placuta si relaxanta", a scris Dana Rogoz pe blogul ei.

"Dar peste am prins? va intrebati, desigur. Ati observat prima mea captura in poze. Am denumit-o simplu: "Monstrul". A urmat un alt guvide de dimensiuni comparabile (pe amandoi i-am aruncat inapoi in Dunare) si un caras – nu o sa mint si o sa recunosc ca nu era mai mare de o palma. Noroc ca nu am plecat cu sperante prea mari de acasa. Tata a salvat rusinea familiei, chiar inainte de plecare, cu o mreana de 3 kg", a povestit ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni