• PRO TV
  • Uda, goala si vulgara pe coperta revistei Rolling Stone. Cea mai recenta imagine cu care Miley Cyrus si-a scandalizat fanii

Uda, goala si vulgara pe coperta revistei Rolling Stone. Cea mai recenta imagine cu care Miley Cyrus si-a scandalizat fanii

Uda, goala si vulgara pe coperta revistei Rolling Stone. Cea mai recenta imagine cu care Miley Cyrus si-a scandalizat fanii

Goala si uda, cu mascara scurgandu-i-se din ochi si acoperita de bijuterii masive de aur, Miley priveste provocator de pe coperta ultimului numar al celebrei reviste Rolling Stone.

De cand cu aparitia ei la premiile MTV VMA alaturi de Robin Thicke, Miley Cyrus nu face decat sa apara in tinute sumare si cu limba scoasa. Iar pictorialul pentru revista Rollling Stone nu face exceptie.

Odata cu lansarea celui mai recent videoclip al ei, "Wrecking Ball", nici macar nuditatea tinerei cantarete, in varsta de 20 de ani, nu mai reuseste sa socheze prea tare.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Miley a vorbit, de altfel, in interviul pentru revista despre reactia fanilor, dar si a criticilor la noua ei imagine.

"Tot aud oamenii spunand >. Am 48 de kilograme! Stiu!"

Cantareata a adaugat: "Oamenii se asteapta acum sa ies cu limba scoasa si sa fac miscari de twerking tot timpul. Probabil n-o sa mai fac porcaria aia niciodata".

Fostul star Disney a explicat ca, in ciuda a ceea ce crede toata lumea, ea nu a vrut sa aiba o aparitie sexy la premiile MTV VMA.

"Nu incercam sa fiu sexy. Daca as fi incercat sa fiu sexy, as fi putut fi sexy. Pot dansa mult mai provocator decat am facut-o atunci".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni