• PRO TV
  • Pamela Anderson, nemachiata si topless la plaja. De ce s-a rusinat cand a dat ochii cu paparazzii

Pamela Anderson, nemachiata si topless la plaja. De ce s-a rusinat cand a dat ochii cu paparazzii

Pamela Anderson, nemachiata si topless la plaja. De ce s-a rusinat cand a dat ochii cu paparazzii

Pamela Anderson, fosta vedeta din serialul “Baywatch”, s-a dovedit surprinzator de rusinoasa saptamana aceasta, cand a fost surprinsa de paparazzi facand baie topless in ocean pe o plaja din Biarritz, Franta.

Blonda era insotita de iubitul ei, producatorul de film Rick Salomon, si parea sa se distreze de minune in valuri, insa cand a dat ochii cu paparazzii reactia ei a fost una total neasteptata.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Anderson si-a acoperit imediat sanii cu mainile si a iesit din apa, unde a fost ajutata de iubitul ei sa se acopere. E destul de ciudat ca a facut asa, scrie tmz.com, avand in vedere ca blonda a devenit celebra dupa ce a pozat goala de mai multe ori in reviste pentru barbati sau dupa ce filmari intime cu fostii ei iubiti au ajuns pe internet. 




Ajunsa la varsta de 46 de ani, se pare ca Pamela Anderson incearca sa-si schimbe imaginea si sa treaca  drept o femeie  decenta, respectabila. De remarcat, insa, si de admirat ca se mentine in forma si, daca a renuntat la naravurile vechi, isi pastreaza formele atragatoare care au facut-o faimoasa.

Nici macar fanii infocati nu mai stiu cum arata in realitate. Miley Cyrus, surprinsa fara niciun retus sau urma de machiaj - FOTO




Foto: HEPTA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni