• PRO TV
  • In prima editie a emisiunii de weekend iLike IT, Trupa Mandinga interpreteaza... la tablete ultima piesa lansata. Sambata, de la 10.30, la ProTV!

In prima editie a emisiunii de weekend iLike IT, Trupa Mandinga interpreteaza... la tablete ultima piesa lansata. Sambata, de la 10.30, la ProTV!

In prima editie a emisiunii de weekend iLike IT, Trupa Mandinga interpreteaza... la tablete ultima piesa lansata. Sambata, de la 10.30, la ProTV!

Prima editie a emisiunii de weekend iLike IT, difuzata de ProTV sambata, 5 octombrie, de la 10:30, debuteaza cu muzica si voie buna.

George Buhnici lanseaza membrilor trupei Mandinga o provocare ingenioasa: membrii trupei trebuie sa interpreteze chiar la tablete ultima lor piesa. Cum este posibil asa ceva, sambata, in prima editie a emisiunii iLike IT.

Prima editie iLike IT ne-a provocat sa aducem in studio si mai multe noutati, gadget-uri in premiera, aplicatii tari si cateva vedete pe care le punem la incercare”, declara George Buhnici. „Ne uitam impreuna la tehnologiile care ne vor schimba vietile inca din aceasta toamna. Testam smartphone-urile momentului, dar nu uitam sa intrebam ce este cu adevarat important la ele. O sa impingem limita si cu un experiment de securitate. Va vom arata la ce lucreaza hackerii anul acesta si cum sa va protejati de noile tipuri de atacuri asupra buzunarelor”, mai promite George.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni