• PRO TV
  • Corpul ei arata ca al unei fetite de 10 ani, dar ei i se pare sexy. Ce vedeta ingrijoreaza cu silueta sa firava si obsesia pentru slabit

Corpul ei arata ca al unei fetite de 10 ani, dar ei i se pare sexy. Ce vedeta ingrijoreaza cu silueta sa firava si obsesia pentru slabit

Corpul ei arata ca al unei fetite de 10 ani, dar ei i se pare sexy. Ce vedeta ingrijoreaza cu silueta sa firava si obsesia pentru slabit

Abbey Clancy, un model britanic de lenjerie intima, s-a inscris in concursul de dans "Strictly Come Dancing", insa participarea sa a starnit controverse dupa ce modelul a fost acuzat ca vrea sa danseze doar pentru a pierde mai mult in greutate.

La 27 de ani, corpul lui Abbey arata ca al unei adolescente, iar picioarele sale subtiri ca niste sticksuri i-au facut pe multi sa o critice pe vedeta, spunand ca se infometeaza si ca ofera astfel un exemplu prost.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

In ciuda acuzatiilor, Abbey este convinsa ca arata bine si s-a aparat spunand ca poate sa manance cat vrea si ce vrea.

"Am incercat sa mananc mai mult in ultimele saptamani. Oricum mananc foarte mult. Exista mitul ca ma infometez, dar nu este adevarat. Mananc ce vreau si am un apetit sanatos", spune Abbey.



Cat despre motivul pentru care s-a inscris in concursul de dans, tanara sustine ca a vrut doar sa se tonifieze si sa-si mareasca rezistenta la efort:

"Nu ma antrenez in niciun fel. Am forta, dar nu am rezistenta si obosesc repede. Asta e principalul motiv pentru care am venit la concurs. Vreau sa fiu in forma, sa ma tonifiez si sa ma simt bine".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni