• PRO TV
  • Miley Cyrus se razbuna pe fostul ei logodnic. Cum l-a umilit vedeta pe Liam Hemsworth

Miley Cyrus se razbuna pe fostul ei logodnic. Cum l-a umilit vedeta pe Liam Hemsworth

Miley Cyrus se razbuna pe fostul ei logodnic. Cum l-a umilit vedeta pe Liam Hemsworth

Dupa ce a rupt logodna cu Liam Hemsworth, cu care a avut o relatie timp de patru ani, Miley Cyrus declara in stanga si-n dreapta ca nu s-a simtit niciodata mai fericita, insa gesturile vedetei par sa o contrazica si nu lasa loc de indoiala ca fostii iubiti nu au ramas in relatii bune.

Liam Hemsworth s-a mutat deja din casa pe care o impartea cu fosta vedeta Disney in Los Angeles, insa a mai lasat cateva haine si obiecte personale in urma, iar Miley a profitat de acest lucru pentru a-i da o lectie fostului iubit.

Potrivit Daily Mail, cantareata a donat toate hainele actorului unei organizatii caritabile. "Miley a vrut ca toate lucrurile lui sa dispara, asa ca a trimis toate hainele unei organizatii care ajuta oamenii bolnavi de SIDA. Ea nu l-a mai intrebat pe el daca isi vrea lucrurile inapoi", a declarat un apropiat al vedetei.

Desi Miley a vorbit in mai multe interviuri despre cat de fericita este cu noua ei viata, vestea ca Liam Hemsworth are o noua iubita, actrita de telenovele Eiza Gonzalez, a afectat-o destul de mult. Dupa ce a plans pe scena la interpretarea piesei  "Wrecking Ball", acum cantareata este furioasa pe fostul ei iubit.

"Stie ca Liam si Eiza formeaza acum un cuplu si ii este greu. Nu ii vine sa creada ca el a trecut peste despartire atat de repede si a facut-o atat de public", a mai spus sursa.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni