• PRO TV
  • "Ceva sexy din dormitorul nostru". Cum s-a pozat Adela Popescu alaturi de iubitul ei, Radu Valcan

"Ceva sexy din dormitorul nostru". Cum s-a pozat Adela Popescu alaturi de iubitul ei, Radu Valcan

"Ceva sexy din dormitorul nostru". Cum s-a pozat Adela Popescu alaturi de iubitul ei, Radu Valcan

Radu Valcan si Adela Popescu sunt impreuna din 2010 si, dupa aproape trei ani de relatie, sunt la fel de indragostiti unul de celalalt.

Cei doi tin legatura cu fanii pe paginile lor de Facebook si adesea pun fotografii de cuplu, insotite de declaratii de dragoste pentru celalalt.


Una dintre fotografiile postate de curand i-a amuzat teribil pe fani. Cantareata apare in compania iubitului ei, Radu Valcan, in dormitorul lor, imbracati intr-o pereche de salopete - pijama imprimate cu steagul Statelor Unite ale Americii.

"Ceva sexi din dormitorul nostru! :))))", a scris Adela Popescu in descrierea fotografiei de mai jos, care a primit rapid aproape mii de like-uri pe Facebook.


 

Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din prima telenovela muzicala romaneasca “O noua viata”, difuzata pe ACASA TV, s-au bucurat de frumusetile Thailandei,  alaturi de fratele Adelei si cumanta ei, intr-o vacanta de vis.

Stiam cu certitudine ca vom merge in Asia, asa ca ne-am luat bilete pentru Bangkok si apoi am ajuns in Ko Pha Ngan, am aflat ca este o destinatie cu servicii si peisaje extraordinare, dar si oameni de calitate. Ne-am rezervat cateva bungalouri superbe si nu am mai plecat de acolo, atat de tare ne-a placut locul! Am facut plaja, ne-am jucat cu maimutele si elefantii, am inchiriat motorete si am explorat intreaga insula. Intr-una din zile, am mers cu ferry-boat-ul si am ajuns in satul pescaresc Khanom unde am vazut delfini roz”, povestesc cei doi.

Chiar daca abia s-au intors, Adela si Radu deja planuiesc sa se reintoarca in locurile de care s-au indragostit: “A fost o experienta extraordinara si ne dorim sa revedem acele locuri superbe. Am mancat produse delicioase, ne-am cumparat hainute si suveniruri din bazar, ne-am bucurat de locurile acelea salbatice, dar si pline de viata. Intr-o seara chiar am auzit melodia trupei Dj Project cu Adela- “Bun ramas” si m-am simtit ca acasa . Am participat la cea mai tare petrecere vreodata, intr-un loc aparent pustiu, in care s-au adunat mii de oameni din toata lumea ”, dezvaluie Adela.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni