• PRO TV
  • Nicole Scherzinger, incredibil de sexy intr-un costum de baie pe care putine femei ar indrazni sa il poarte. FOTO

Nicole Scherzinger, incredibil de sexy intr-un costum de baie pe care putine femei ar indrazni sa il poarte. FOTO

Nicole Scherzinger, incredibil de sexy intr-un costum de baie pe care putine femei ar indrazni sa il poarte. FOTO

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Nicole Scherzinger are un trup invidiat si totodata admirat de femeile din intreaga lume.

Desi au trecut cateva luni bune de cand s-a despartit de iubitul sau, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, Nicole nu a reusit sa-l uite.

Cu toate ca din punct de vedere sentimental nu sta tocmai bine, aspectul fizic este capitolul la care frumoasa artista internationala exceleaza. Fosta membra a trupei Pussycat Dolls, in varsta de 35 de ani, a facut furori pe plajele din Antigua, locatia in care a petrecut alaturi de concurentele din cadrul emisiunii din care face parte.

Nicole Scherzinger a purtat un costum de baie din doua piese, cu imprimeuri si o combinatie reusita de culori, lucru care nu a facut decat sa-i puna si mai mult in evidenta trupul sculptat si bronzul perfect. 

Filmata pentru a promova show-ul, Scherzinger si-a evidentiat abdomenul plat si bustul voluptuos, scrie site-ul perfecte.ro. Look-ul de vacanta a fost completat de parul pieptanat pe o parte si de o impletitura interesanta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni