• PRO TV
  • Denis Stefan se face preot, astazi, de la 21:30, in cel de-al treilea episod din "Tanti Florica"

Denis Stefan se face preot, astazi, de la 21:30, in cel de-al treilea episod din "Tanti Florica"

Denis Stefan se face preot, astazi, de la 21:30, in cel de-al treilea episod din "Tanti Florica"

Denis Stefan se face preot! Nu in viata de zi cu zi, ci in cel de-al treilea episod al sitcomului Tanti Florica, difuzat de ProTV miercurea, de la 21:30, unde imbraca sutana preotului Damian.

Giani (Ion Parea), bunul prieten al lui Tutu, ii marturiseste Floricai faptul ca a ramas nebotezat, pentru ca atat tatal sau, cat si preotul fusesera arestati.

Daca tot a stat atata vreme nebotezat, Giani vrea acum sa aiba o nasa pe spranceana si o roaga pe Florica sa accepte importantul rol. Familia se aduna cu mic, cu mare, iar casa Floricai se adapteaza cat sa gazduiasca ceremonia.

Ce se intampla insa in momentul in care Giani se plange ca apa cu care urmeaza sa fie botezat este prea rece, telespectatorii ProTV vor afla urmarind cel de-al treilea episod al sitcomului.

In tot acest timp, Elena se supara foarte tare pentru ca mama ei, bagacioasa din fire, citeste corespondenta tuturor. Tanara incearca sa o lecuiasca de acest prost obicei punand la cale o farsa, insa Florica isi da seama si o pedepseste pe Elena turnandu-i oala cu supa direct in cap. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni