• PRO TV
  • De la femeia fatala la casnica devotata. Loredana, cele mai sexy 20 de ipostaze in care a pozat vreodata: FOTO

De la femeia fatala la casnica devotata. Loredana, cele mai sexy 20 de ipostaze in care a pozat vreodata: FOTO

De la femeia fatala la casnica devotata. Loredana, cele mai sexy 20 de ipostaze in care a pozat vreodata: FOTO

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul autohton, cariera sa muzicala fiind una cu adevarat spectaculoasa.

Loredana a stiut sa se reinventeze si sa isi pastreze popularitatea in randul publicului in cei aproape 30 de ani de cariera.

Cea supranumita si "Madonna a Romaniei" este in prezent antrenoare la Vocea Romaniei si nominalizata la MTV EMA 2013. Piesa "Apa", o colaborare cu artistul Cabron, i-a adus artistei un succes enorm si sansa de a castiga titlul de Best Romanian Act.

Sustine-ti artistul favorit in cursa pentru Best Romanian Act! Voteaza AICI si poti castiga o invitatie dubla la MTV EMA 2013! Tu alegi castigatorul!

Nu doar talentul si timbrul vocal aparte au fost atuurile prin care Loredana a reusit sa suscite interesul publicului, ci si stilul extravagant si imaginea sexy pe care le-a promovat de-a lungul timpului.

"Stilul Zaga exista dinaintea stilului Gaga. A inceput odata cu lansarea albumului >, in 2004. Nimic nu e nou sub soare si ma bucur de orice comparatie cu aceasta mare artista care este Madonna, dar tin sa spun ca sunt totusi Loredana si am experimentat in decursul timpului poate tot la fel de mult ca si ea", a declarat Loredana in trecut despre asemanarea ei cu Regina muzicii pop.

Citeste mai multe pe protv.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni