• PRO TV
  • S-a tuns Andra scurt? Cum arata imaginea cu care si-a incantat fanii

S-a tuns Andra scurt? Cum arata imaginea cu care si-a incantat fanii

S-a tuns Andra scurt? Cum arata imaginea cu care si-a incantat fanii

Cantareata a postat aseara pe contul ei oficial de Facebook o imagine care a strans aproape 5.000 de like-uri si sute de complimente.

In fotografie, Andra tine in mana o carte sau un album foto si zambeste larg. Vedeta poarta un top sau o rochie cu imprimeu floral si este inconjurata de multe decoratiuni albe, scrie perfecte.ro.

Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

Atentia fanilor s-a indreptat insa spre  parul cantaretei, care pare tuns pana la nivelul umerilor si coafat in bucle, ceea ce-i da Andrei un aer retro. Cel mai probabil, vedeta si-a prins parul si nu a renuntat la lungimea cu care si-a obisnuit pana acum admiratorii.

"Seara frumoasa dragii mei! Va pup", a scris cantareata alaturi de imagine. Fanii s-au grabit sa-i raspunda la urare. "Si noi...sa nu uiti ca te iubim! Si te sustinem mereu in toate!", i-a amintit o admiratoare. "Niciodata...va iubesc din tot sufletul si va multumesc!", i-a raspuns Andra.

"O seara minunata si intregii tale familii! Fotografia asta face cumva parte din supriza de care ne vorbeai acum cateva zile?", a intrebat-o o fana.

Ramane sa aflam daca Andra s-a tuns sau doar si-a prins parul in bucle stranse. Tu ce crezi - isi schimba simpatica vedeta look-ul?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni