• PRO TV
  • Elena Ionescu si Freek, prima nota de 10 din acest sezon al emisiunii. "Dansez pentru tine", lider de audienta

Elena Ionescu si Freek, prima nota de 10 din acest sezon al emisiunii. "Dansez pentru tine", lider de audienta

Elena Ionescu si Freek, prima nota de 10 din acest sezon al emisiunii. "Dansez pentru tine", lider de audienta

Salsa le-a purtat pasii catre primul loc de pe podium Elenei Ionescu si partenerului sau, Freek, la "Dansez pentru tine"!

Cei doi au reusit performanta de a obtine gratie acestui stil prima nota de 10 data in acest sezon si, mai mult decat atat, la finalul editiei au fost bucurosi sa afle ca munca lor a convins juriul ca merita sa fie nu doar pe podium, ci chiar pe primul loc. Din pacate, echipa formata din Alexandra Popovici si Sorin Brotnei a parasit competitia visurilor, iar saptamana viitoare se vor infrunta, in pasi de dans si nu pe terenul de fotbal de aceasta data, Nana Falemi si Giani Kirita.

Telespectatorii au ales din nou sa fie oaspetii unui show care stie pasii catre succes de atatea sezoane, iar ProTV a dominat topul audientelor pe toate segmentele de public. Astfel, in intervalul orar 20:30 – 01:14, atunci cand a fost difuzata cea de-a doua editie din cel de-al 14-lea sezon al emisiunii, ProTV a inregistrat, in medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani 7,9 puncte de rating si 22,5% cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, avea de aproape doua ori mai putin, respectiv 4,4 puncte de rating si 12,6 procente din cota de piata. 

ProTV si-a spulberat competitorii si pe publicul din mediul urban, unde a obtinut, in medie, 8,l puncte de rating si 20,2% cota de piata, de mai bine de doua ori mai mult fata de Antena 1 care avea doar 3,9 puncte de rating si 9,7% cota de piata. 

Minutul de aur al emisiunii, 21:18, a tinut in fata micilor ecrane pe ProTV aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari. 

Spectacolul de aseara de la Dansez pentru tine a fost unul desavarsit. Reggaeton, salsa, Bollywood, folclor international, tango, cabaret, rock’n’roll, dans tiganesc si Vogue, nimic din toate acestea nu a lipsit pentru ca telespectatorii sa traiasca alaturi de concurenti sentimente care mai de care mai puternice. Stilul Vogue a adus in scena coregrafii uimitoare, miscari extrem de dificile si de ritmate, iar costumele si machiajele spectaculoase au facut ca unii dintre concurenti sa fie de nerecunoscut. Antonia, una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, a dansat pentru un caz umanitar, iar membrii baletului emisiunii au demonstrat inca o data ca au dansul in sange. 

Sore si Dark, echipa clasata editia trecuta pe primul loc, au deschis seara de dans cu reggaeton. Sore si-a facut aparitia intr-o tinuta sexy si provocatoare, dar juriul a observat ca zilele intregi de repetitii au inceput sa isi lase amprenta. “Mi s-a parut Sore un pic obosita”, a spus Emilia Popescu, iar Mihai Petre le-a marturisit ca e important ca au reusit sa mentina ritmul “in ciuda conditiei fizice”, facand referire la faptul ca Sore nu deborda de energie. 

Pret de un dans, Ilinca Vandici si Razvan Marton s-au transformat in japonezi. Dansul lor a starnit contradictii la masa juriului pentru ca, in timp ce Emilia Popescu a considerat ca cei doi au dat dovada de o stapanire de sine si o eleganta extraordinare, Mihai Petre le-a transmis dur: “Mi se pare un dans care nu a fost asumat, foarte simplu din punct de vedere coregrafic. Mi s-a parut plictisitor, sters, n-ati reusit sa-mi atrageti atentia”. Beatrice Rancea a apreciat tocmai faptul ca a fost spectaculos prin simplitate, in timp ce Elwira Petre le-a atras atentia ca “lin nu inseamna plictisitor”. 

Ruby a fost o prezenta foarte provocatoare in timpul cabaretului. Cantareata a purtat o rochie de dantela care a pus-o in valoare foarte bine. “Ruby, tu ai niste picioare foarte frumoase”, a complimentat-o Mihai Petre. “Dar nu in timpul dansului” a continuat dur juratul, care le-a amintit ca trebuie sa comunice mai mult si sa arate ca ea si Alexandru sunt, intr-adevar, o pereche sudata. 

Dima Trofim a fost aseara un taximetrist indragostit. El si Iulia au ridicat publicul in picioare in timp ce au dansat cu entuziasm Bollywood, iar replica “Sexy, sexy, sexy, do you need a taxi?” a fost intreaga seara pe buzele tuturor celor aflati in public. “A fost un dans bun, il felicit pe Dima pentru ca a dansat in caracter”, le-a transmis Mihai Petre. “Cea mai buna coregrafie de pana acum si foarte bine executata”, a concluzionat si Beatrice Rancea. 

Veselie a fost si la nunta tiganeasca, ai carei protagonisti au fost Dana Matei si Giani Kirita. Juriul a apreciat cheful de viata al Danei si prestatia lui Giani, dar si ideea coregrafei lor, Vica. Din pacate insa, Dana si Giani au ajuns la duel, iar telespectatorii vor decide daca isi continua lupta in pasi de dans in ringul visurilor. 

Falemi Nana si Emanuela Mitrea au adus eleganta si pasiune pe ringul de dans odata cu tangoul lor, primul stil pe care cei doi l-au prezentat aseara. “A fost un dans in pereche, dar e foarte grea coregrafia care vi s-a dat”, a recunoscut Emilia Popescu. “Mi-a placut faptul ca cei doi s-au privit si mi-a placut atitudinea de macho a lui Falemi. Miscarea a fost insa rigida si au lipsit contrastele specifice tangoului”, i-a atentionat Mihai Petre. Desi au facut tot ce le-a stat in putinta, Ema si Falemi au ajuns la duel, iar acum urmeaza o saptamana foarte dura pentru ei. 

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga si Freek au fost cei care au spart gheata si au luat primul 10 din acest sezon. Salsa le-a purtat noroc, iar juratii au apreciat dansul lor, convingandu-se, totodata, ca au luat decizia potrivita atunci cand au hotarat sa le schimbe coregraful. Elena si Freek au facut o impresie foarte buna si in timpul celui de-al doilea dans al serii, Vogue, iar asta i-a trimis pe primul loc. 

Saptamana viitoare are loc duelul fotbalistilor. Echipele formate din Falemi Nana si Emanuela Mitrea si Giani Kirita si Dana Matei se vor infrunta in pasi de dans, iar telespectatorii vor decide cine merge mai departe. 

Ca de obicei, acestia isi pot vota favoritii prin SMS la 1322 cu textul “Giani”, pentru Giani si Dana sau “Falemi” pentru Falemi si Ema sau sunand la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani si la 0900. 760. 408 pentru Falemi. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni