• PRO TV
  • Surpriza de proportii pentru Sore, chiar de ziua ei. Cine a imbratisat-o strans pe cantareata: "Love you"

Surpriza de proportii pentru Sore, chiar de ziua ei. Cine a imbratisat-o strans pe cantareata: "Love you"

Surpriza de proportii pentru Sore, chiar de ziua ei. Cine a imbratisat-o strans pe cantareata: "Love you"

Sore a implinit ieri 24 de ani si a sarbatorit acest eveniment in mijlocul echipei de la "Dansez pentru tine", unde colegii i-au facut o surpriza frumoasa.

Simpatica blonda nu a regretat faptul ca a ales sa fie impreuna cu Ruby, Ilinca Vandici si restul concurentilor din actualul sezon al emisiunii de la ProTV, pentru ca vedetele din concurs si partenerii lor de echipa i-au pregatit o surpriza delicioasa. I-au oferit un tort de ciocolata, cu dedicatie si au petrecut alaturi de ea o parte din ziua in care Sore a implinit 24 de ani.

"Prietenii mei de la Dansez m-au surprins la repetitii si mi-au cantat cu foc! Multumesc tuturor pentru urari.. Sunt extrem de fericita!!", a scris Sore pe Facebook, unde fanii sai s-au grabit sa o felicite pe artista de ziua sa.  

"Dansez pentru tine" e vineri, de la 20.30, la ProTV!

Numarul mare de mesaje a coplesit-o pe cantareata, care a recunoscut ca nu a putut face fata telefonului care a sunat incontinuu ieri.

"Multumesc din tot sufletul pentru atentia primita azi.. Sunt coplesita! Sute de mesaje, telefoane si surprize...! Imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa raspund tuturor urarilor insa am repetat inca de dimineata coregrafiile pentru urmatoarea editie Dansez pentru tine. Sunt foarte fericita si emotionata. Va multumesc tuturor!", le-a marturisit Sore fanilor sia de pe reteaua de socializare.

Vineri, Sore si partenerul ei, Dark, au ocupat pentru a doua oara in acest sezon primul loc in clasamentul perechilor,. dupa ce au reusit sa impresioneze juriul cu un dans popular si un dans contemporan de exceptie.

Duelul se va da saptamana aceasta intre Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim. Ca de obicei, telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Elena" sau "Dima", sau sunand la 0900. 760. 404 pentru Dima si la 0900. 760. 405 pentru Elena.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni