• PRO TV
  • Rihanna isi arata formele tonifiate intr-un costum de baie minuscul, la plaja. Fanii au observat, insa, altceva: "Si-a distrus frumusetea"

Rihanna isi arata formele tonifiate intr-un costum de baie minuscul, la plaja. Fanii au observat, insa, altceva: "Si-a distrus frumusetea"

Rihanna isi arata formele tonifiate intr-un costum de baie minuscul, la plaja. Fanii au observat, insa, altceva: "Si-a distrus frumusetea"

Daca oamenii obisnuiti merg la plaja ca sa se relaxeze, sa se bronzeze sau sa inoate, Rihanna are alte prioritati atunci cand ajunge la malul marii.

Cantareata de 25 de ani a fost surprinsa zilele trecute in timpul unei sedinte foto pe o plaja din Barbados, tara ei natala.


Imbracata intr-un costum de baie minuscul, de culoare alba, si data cu ulei pe tot corpul, Rihanna emana sex-appeal prin toti porii. Artista e mandra de trupul sau atletic si tonifiat, care a ajutat-o sa se claseze pe primele locuri in topurile celor mai atragatoare femei din lume, in ultimii ani.

Multi dintre fanii sai considera, insa, ca Rihanna a exagerat cu pasiunea sa pentru tatuaje si ca si-a distrus astfel frumusetea. “Un alt corp superb distrus de tatuaje”, au apreciat admiratorii cantaretei la pozele cu ea in costum de baie.


foto: SPLASH news

De curand, Rihanna a bifat inca un tatuaj in colectia ei deja celebra, de aproape 20 de desene.   Cel mai recent este un tatuaj tribal Maori, care ii acopera mana dreapta, si care a fost realizat printr-o procedura destul de dureroasa – cu dalta si ciocanul.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni