• PRO TV
  • Cheeky Girls revin la "Dansez pentru tine", astazi, de la 20.30, la ProTV! Cat de sexy au fost la repetitii

Cheeky Girls revin la "Dansez pentru tine", astazi, de la 20.30, la ProTV! Cat de sexy au fost la repetitii

Cheeky Girls revin la "Dansez pentru tine", astazi, de la 20.30, la ProTV! Cat de sexy au fost la repetitii

Surorile Cheeky Girls revin in ringul visurilor de la ProTV, unde vor dansa pentru un caz umanitar emotionant.

“Deja suntem pline de vanatai, ne straduim sa facem totul perfect si sa impresionam telespectatorii”, au declarat Gabi si Monica, care repeta de zor pentru ca dansul lor de maine seara sa fie unul cat mai bun si pentru a atrage atentia asupra importantei pe care o au actele de caritate.

In slujba celui de-al doilea dans pentru un alt caz umanitar isi vor pune pasii coregraful Lilian Caraus si fiica lui, Lana. “Lana a fost foarte emotionata cand a aflat pentru ce vom dansa vineri, a fost coplesita, iar acum depune mult efort, vrea ca totul sa iasa cat mai bine”, a marturisit Lilian.

Alberta Mosnegutu a venit pe lume fara maini si fara femururi. Abandonata in spital dupa nastere, fetita a avut norocul sa fie salvata de Viorica Parvan, un asistent maternal, care nu i-a oferit doar toata dragostea de care avea nevoie, ci si sansa sa isi valorifice talentele, inscriind-o la scoala Populara de Arte, la canto si la desen.

In ciuda dizabilitatilor, Alberta canta la orga electronica, deseneaza, scrie poezii, toate acestea intr-un mod foarte simplu si natural, cu ajutorul degetelor de la picioare. Anul acesta, sub numele de Lorelai, fetita si-a si lansat primele trei carti: “Zambet de inger”, “Crestinarea lui Dracula in cetate” si “Eroii, iubirile mele”. Pe langa asta, Alberta a strans zeci de premii la concursurile de muzica, poezie si pictura, demonstrand ca niciun neajuns nu poate sta in calea celui care vrea cu adevarat sa exceleze. Tot editia de maine a emisiunii Dansez pentru tine aduce in scena si visul lui stefan Orheanu, care isi doreste cu tot sufletul sa poata participa la Campionatul European de dans irlandez, care va avea loc in Cracovia.

De asemenea, mai spera sa se califice la Campionatul Mondial, iar asta presupune participarea la mai multe concursuri, ceea ce implica numeroase cheltuieli pentru deplasare, cazare si masa. stefan si-a descoperit marea pasiune pentru dansul irlandez la varsta de 6 ani cand a vazut spectacolul Lord of the dance al lui Michael Flatley. I-a placut atat de mult, incat a inceput sa invete singur, in camera lui, miscarile pe care le vedea la marele dansator. Prima pereche de pantofi de dans irlandez a primit-o de la o matusa, impresionata de pasiunea lui.

Duelul se va da saptamana aceasta intre Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim. Ca de obicei, telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Elena" sau "Dima", sau sunand la 0900. 760. 404 pentru Dima si la 0900. 760. 405 pentru Elena.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni