• PRO TV
  • Gina Pistol s-a indragostit de Ghe-O. Uite de ce nu s-a putut opri din ras vedeta de la "MasterChef" cand l-a vazut prima oara

Gina Pistol s-a indragostit de Ghe-O. Uite de ce nu s-a putut opri din ras vedeta de la "MasterChef" cand l-a vazut prima oara

Gina Pistol s-a indragostit de Ghe-O. Uite de ce nu s-a putut opri din ras vedeta de la "MasterChef" cand l-a vazut prima oara

Gina Pistol a avut parte de o surpriza extraordinara. Ea a fost una dintre vedetele care au luat masina ProFM pentru a-i face rodajul, insa la momentul in care a trebuit sa ii fie predata masina... aceasta arata putin altfel. :) Putin mai mult. 

Farsa pregatita Ginei a implicat aducerea unui vehicul special creat 100% de romani numit GHE-O, o masina cu dimensiuni si performante extraordinare.

Gina a stiut ca vine sa ia masina ProFM, doar ca la final Gicu si Nicolai de la Alarma ProFM, imbracati in supereroi cu influenta mioritica, i-au pregatit o surpriza: Cel mai mai SUV pe care l-a vazut vreodata a aparut in fata ei - celebrul prototip romanesc GHE-O.

VEZI AICI VIDEO

Reactia ei a meritat deplasarea, iar dupa ce a vazut masina a urcat si la volanul ei. Dupa o tura cu ea prin santuri abrupte si denivelari, Gina a cedat si a coborat. 

Ulterior i-a fost adusa si masina ProFM care chiar daca nu e deloc una joasa (ba chiar e una destul de mare) a parut de jucarie pe langa GHE-O. Pare cam jumatate din ea. :)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni