• PRO TV
  • Adrian Daminescu a parasit "MasterChef - Proba celebritatii" in aplauzele si cantecele celorlalti concurenti

Adrian Daminescu a parasit "MasterChef - Proba celebritatii" in aplauzele si cantecele celorlalti concurenti

Adrian Daminescu a parasit "MasterChef - Proba celebritatii" in aplauzele si cantecele celorlalti concurenti

Trei feluri de paste, sepie, lucru contra cronometru, picanterii si tensiune, dar si multe bancuri, toate acestea au fost ingredientele unei seri de succes marca MasterChef.

ProTV a fost din nou lider de audienta, astfel ca in minutul de maxima audienta, 22.09, a obtinut pe publicul sau tinta un varf de 16,8 puncte de rating si 34,8 % cota de piata, in vreme ce Kanal D obtinea tot atunci 8,5 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, iar Antena 1 numai 1,7 puncte de rating si 3,5 procente din cota de piata. In intreg intervalul de difuzare, 20.27 – 22.30, Masterchef a fost lider de audienta cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani de 12,6 puncte de rating si 26,9 % cota de piata, urmat de Kanal D cu o medie de 8,4 puncte de rating si 18 % cota de piata, si de Antena 1 pe locul al treilea cu o audienta medie de 3,2 puncte de rating si 6,9 % cota de piata.

Adrian Daminescu
a fost cel care a parasit "MasterChef" marti seara, dupa testul sub presiune care i-a testat pe concurenti la capitolul paste. Desi i-au apreciat si laudat pasiunea pentru gatit, care se vede in tot ce face, juratii au decis ca drumul sau in MasterChef se opreste aici. Asa se face ca Adrian Daminescu a parasit bucataria show-ului de la Pro Tv in aplauzele celorlalti concurenti, care i-au si cantat un refren dintr-o cunoscuta piesa de-a sa. 

"MasterChef – Proba celebritatii" s-a deschis marti seara cu Testul sub presiune, la care au intrat toti concurentii care au format echipa albastra in proba de la sediul SMURD: Cheeky Girls, Laura Cosoi, Adrian Daminescu, Pacha Man, Catalin Josan si Ioan Isaiu. Liderul echipei, Monica Irimia, a recunoscut ca ii pare rau ca si-a adus echipa in aceasta etapa eliminatorie: “Am fost foarte suparata pentru ca ma gandeam ca din vina mea cineva va pleca astazi.” Fie ca au gatit paste cu carne, cu somon, raci sau branza, fie ca s-au aventurat sa faca inclusiv desert cu fructe si paste, cum a ales Ioan Isaiu, concurentii au aratat ca iubesc bucataria italieneasca si ca preparatele cu paste nu le sunt straine.

Juratii au apreciat in special farfuria lui Pacha Man, astfel ca chef Florin Dumitrescu l-a laudat indelung pentru pastele carbonara pe care le-a gatit: “Pastele sunt un fel prin care iti dai seama daca cineva stie sau nu sa gateasca. Cu cat ai mai putine ingrediente, cu atat e mai greu sa le gatesti”, a spus Florin. “M-am bucurat, mi s-a parut extraordinar ca un chef sa manance portia mea”, a adaugat mandru Pacha Man.  

A doua proba a serii i-a adus pe toti concurentii ramasi in joc fata in fata cu un ingredient supriza la Cutia misterelor: sepia. Fiecare dintre ei a gasit sub cutie o sepie plus alte ingrediente secundare, diferite, precum si cate o fotografie cu preparatul pe care urmau sa il gateasca. Umirea lor nu a avut margini, mai ales ca pentru toti sepia a fost o premiera in bucatarie: s-au chinuit sa o curate, sa o taie si sa ghiceasca modul in care trebuie sa combine ingredientele pentru a obtine platingurile din fotografii. Laura Cosoi a avut reale probleme pana si cu tigaia in care a gatit, astfel ca buna parte din sosul gatit a ajuns pe aragaz si pe bancul de lucru: “Am simtit o usoara panica”. La randul lui, Don Baxter a exclamat ca are o problema cu fructele de mare: “M-a speriat animalutul”, a recunoscut el. 

Proba nu a fost insa lipsita de momente haioase. Asa se faca ce Pacha Man si Serban Copot s-au luat la harta, au aruncat cu ingrediente unul in celalalt si putin a lipsit sa nu transforme bucataria intr-un camp de lupta. Catalin Josan a tinut sa arate ca are talent la glume, asa ca l-a transformat pe chef Florin Dumitrescu in personaj de banc, in hohotele de ras ale celorlalti concurenti care l-au asigurat ca probabil drumul lui la "MasterChef" se va opri dupa aceasta proba. Pentru a-i indulci pe jurati, Catalin Josan s-a gandit sa le prepare limonada, numai ca a descoperit cu stupoare ca Don Baxter i-a turnat otet in licoarea cu care spera sa-si mai spele din pacate.

La finalul probei, juratii au marturisit ca vedetele s-au descurcat mai bine decat se asteptau ei: cele mai bune farfurii au fost cele semnate de Pacha Man, care de altfel a si castigat proba, Monica Irimia si Alex Dima, in vreme ce farfuriile cele mai slabe au apartinut Laurei Cosoi, lui Ioan Isaiu, Ginei Pistol si lui Catalin Josan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni