• PRO TV
  • Drama barbatului cu 128 de operatii estetice. Prin ce a trecut cel supranumit Ken in dimensiuni reale

Drama barbatului cu 128 de operatii estetice. Prin ce a trecut cel supranumit Ken in dimensiuni reale

Drama barbatului cu 128 de operatii estetice. Prin ce a trecut cel supranumit Ken in dimensiuni reale

Si-a dorit intotdeauna sa arate altfel decat l-a inzestrat natura, astfel incat abia a asteptat varsta majoratului pentru a da frau liber operatiilor estetice. Pe vremea cand avea 17 ani, a inceput cautarile pentru a gasi medicul care sa-l asculte si sa-l inteleaga pe deplin.

Dupa multe consultatii la diversi medici de specialitate, a reusit in final sa gaseasca doctorul potrivit pentru ceea ce isi dorea el sa obtina. Astfel, imediat ce a implinit varsta mult asteptata de 18 ani, a urcat pentru prima data pe o masa de operatie si si-a reconstruit nasul, scrie site-ul perfecte.ro.

Rinoplastia a fost prima din incredibila serie de 128 de interventii chirurgicale, la care a fost supus in ultimii ani de zile. Daca odata isi modifica fotografiile in Photoshop pentru a ascunde imperfectiunile si defectele pe care le-a identificat la nivelul coprului lui, acum se mandreste cu formele ideale pentru un barbat.

“A fost o sarcina foarte grea sa gasesc medicul care sa ma inteleaga si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine, avand in vedere ca imi doream o transformare care in ochii unora ar fi putut parea feminina si prea stilizata. Cred ca in cazul femeilor, operatiile estetice sunt acceptate mai usor de oameni.”, a declarat Justin Jedlica in timpul unei emisiuni televizate.

Citeste mai multe aici 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni