• PRO TV
  • Demi Lovato, topless in noul sau videoclip. Imaginile vazute de milioane de oameni in cateva ore

Demi Lovato, topless in noul sau videoclip. Imaginile vazute de milioane de oameni in cateva ore

Demi Lovato, topless in noul sau videoclip. Imaginile vazute de milioane de oameni in cateva ore

Demi Lovato si-a lansat cel mai recent videoclip al sau pentru piesa "Neon Lights", iar clipul s-a bucurat de un succes enorm, strangand 2 milioane de vizualizari in mai putin de 24 de ore.

"Neon Lights" este de departe cel mai indraznet clip din cariera lui Demi Lovato si primul in care apare topless, coperita doar de apa. Succesul clipului este datorat in mare parte promovarii intense pe care artista a facut-o pe Twitter, unde are peste 20 de milioane de urmaritori. 

Cu cateva zile inainte de lansarea videoclipului, artista a publicat cateva imagini provocatoare de la filmari, pe Twitter. In fotografii, Demi este intinsa pe jos, in ploaie, cu spatele arcuit. Imaginile au atras imediat atentia fanilor cantaretei, intrucat Demi pare a fi complet goala.

Artista a lamurit insa misterul prin inteemediul unui alt mesaj pe Twitter, in care multumeste celor care i-au creat costumul mulat pe care il poarta in clip.

Criticata adeseori pentru silueta sa mai plinuta, Demi Lovato, care in trecut s-a luptat cu anorexia si bulimia, ajungand sa sufere de depresie din cauza presiunii pe care cei din industria showbiz-ului o puneau asupra ei, cantareata pare sa-si fi acceptat silueta si nu se mai sfieste sa-si arate formele.

Pe langa lansarea noului videoclip, Demi Lovato se ocupa si de promovarea cartii "Stay Strong - 365 days a year" (Ramai puternica - 365 de zile pe an), care cuprinde toate mesajele publicate de vedeta pe contul sau de Twitter. "Aici sunt propriile sale cuvinte si maxime care o inspira, gandurile si telurile sale in viata. Este o carte potrivita tuturor celor care au nevioie de consolare, inspiratie si un motiv pentru a fi mai puternici pe zi ce trece", a declarat publicistul artistei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni