• PRO TV
  • Nicoleta Luciu le-a oferit cea mai frumoasa priveliste admiratorilor ei. Uite cum a aparut

Nicoleta Luciu le-a oferit cea mai frumoasa priveliste admiratorilor ei. Uite cum a aparut

Nicoleta Luciu le-a oferit cea mai frumoasa priveliste admiratorilor ei. Uite cum a aparut

Nicoleta Luciu le-a facut o dimineata si chiar toata saptamana frumoasa DJ-ilor Alarma ProFM. Vedeta a venit sa ia Masina ProFM, insa nu a scapat de rubrica de intrebari la foc automat.

Astfel, ascultatorii si fanii vedetei au aflat de la ProFM ca aceasta nu a fost niciodata "agatata".

"Nu am fost abordata, si nici agatata vreodata. Si nici eu nu am agatat niciodata pe nimeni", a declarat Nicoleta Luciu, adaugand ca in privinta copiilor ar mai face o serie de tripleti.

Vrei sa castigi Masina ProFM, noul Peugeot 2008 si sute de euro in fiecare zi! Inscrie-te aici!



Provocata sa arate ce conditie fizica are, ea nu a stat pe ganduri nicio secunda si a facut flotari in studio, si nu cinci cate i-au dat Gicu si Nicolai, ci 10, demonstrand ca s-ar descurca mult mai bine dacat cei doi DJ.



Ei i-au povestit Nicoletei ca miercuri dimineata vor avea o emisiune speciala care nu se va desfasura in studioul ProFM, ci la Centrul de Transfuzii Sanguine din Bucuresti, de unde Gicu si Nicolai dau Alarma ProFM. Nicoleta a dovedit ca este foarte informata pe acest subiect, stiind toate detaliile necesare pentru astfel de proceduri si a incurajat si ea donarea de sange pentru salvarea mai multor vieti.

ProFM da Alarma pentru viata!  Alarma ProFM spune "buna dimineata" din Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

La finalul emisiunii, vedeta s-a urcat la volanul Masinii ProFM, asa ca cel mai norocos ascultator care va castiga automobilul pe 6 decembrie se poate mandri nu numai cu lista lunga de soferi ai premiului sau, dar si cu cele mai notorii nume din showbizul romanesc.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni