• PRO TV
  • Actrita din "Ingerasul" s-a transformat intr-o tanara fermecatoare. Vezi cum arata acum Daniela Aedo

Actrita din "Ingerasul" s-a transformat intr-o tanara fermecatoare. Vezi cum arata acum Daniela Aedo

Actrita din "Ingerasul" s-a transformat intr-o tanara fermecatoare. Vezi cum arata acum Daniela Aedo

Ajunsa la 20 ani, Daniela Aedo s-a transformat intr-o adolescenta simpatica, pastrand inocenta care a facut-o celebra datorita rolului din telenovela "Ingerasul".

Daniela Aedo a dat viata personajului Dulce Maria, o fetita adorabila cu obrajorii rotunzi si un zambet de milioane, a carei mama a murit si care este crescuta de tatal, matusa si unchiul ei.

Devastat de pierderea sotiei, barbatul isi duce fiica la un internat de maicute, unde copila face o multime de nazbatii si unde se imprieteneste cu sora Cecilia, care ii devine mama, in cele din urma.

Desi a devenit cunoscuta datorita rolului din "Ingerasul", Daniela Aedo a obtinut primul rol la varsta de trei ani, atunci cand a fost aleasa sa faca parte din distributia productiei "Vivo por Elena".



De atunci, pentru Daniela au urmat numeroase proiecte TV, ultimul dintre acestea fiind cel din 2009, cand a jucat in "Mi pecado".

 


Cu toate ca a declarat ca inca nu renunta la cariera de actrita, in prezent Daniela Aedo isi dedica timpul studiilor, dar si activitatii muzicale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni