• PRO TV
  • Ruby si-a scos toate atuurile la inaintare pentru a trece de duel. Nimeni nu si-a putut dezlipi ochii de pe trupul sau dezgolit

Ruby si-a scos toate atuurile la inaintare pentru a trece de duel. Nimeni nu si-a putut dezlipi ochii de pe trupul sau dezgolit

Ruby si-a scos toate atuurile la inaintare pentru a trece de duel. Nimeni nu si-a putut dezlipi ochii de pe trupul sau dezgolit

Ruby si Alexandru Ciobanu s-au straduit sa faca un dans cat mai bun, dat fiind ca au fost condamnati pentru a treia oara la duel si aveau mare nevoie de voturile publicului pentru a prinde un loc in finala de saptamana viitoare.

Ruby si partenerul sau, Alexandru Ciobanu, au dansat lyrical, un dans emotionant, in care accentul cade pe miscarile mainilor si picioarelor, care trebuie sa fie cat mai expresive.

Daca cei doi au reusit sa transmita emotia prin intermediul muzicii si atmosferei pe care a creat-o dansul lor, miscarile lor au fost taxate de juriu, care le-a acordat note pe masura.

Show-ul "Dansez pentru tine" poate fi urmarit INTEGRAL pe VOYO.RO

Ruby a atras insa toate privirile asupra sa si de aceasta data, imbracata intr-o rochie nude, care i-a lasat la vedere posteriorul in toata splendoarea, in timpul prizelor executate alaturi de partenerul sau.

Cu toate acestea, cei doi nu au reusit sa treaca de duel. Publicul a ales sa-i trimita in marea finala de saptamana viitoare pe Ilinca Vandici si Razvan Marton, care au primit peste 70% din voturile telespectatorilor.

REVEZI AICI CELE MAI BUNE MOMENTE ALE EDITIEI LA "DANSEZ PENTRU TINE" - VIDEO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni