• PRO TV
  • Octavian Strunila canta la acordeon, iar Catalin Josan la chitara. Vedetele de la "MasterChef" fac ce stiu mai bine: se distreaza!

Octavian Strunila canta la acordeon, iar Catalin Josan la chitara. Vedetele de la "MasterChef" fac ce stiu mai bine: se distreaza!

Octavian Strunila canta la acordeon, iar Catalin Josan la chitara. Vedetele de la "MasterChef" fac ce stiu mai bine: se distreaza!

La "MasterChef" vedetele au continuat sa gateasca la munte. O proba ce s-a dovedit a fi una cu cantec, la propriu.

Dupa ce saptamana trecuta cele doua echipe conduse de Don Baxter si Serban Copot au ajuns la munte si au aflat ca trebuie sa gateasca in aer liber pentru peste 100 de personae, in editia de marti vedetele au dus la bun sfarsit meniul dat de Chefi pentru aceasta proba.

Munca a fost condimentata, insa, cu multa voie buna: inspirati de peisajul superb in care s-au aflat, concurentii au incercat sa ii binedispuna pe cei sositi la masa.

Asa se face ca Octavian Strunila a cantat la acordeon, Catalin Josan a mizat pe chitara, acestora alaturandu-li-se Serban Copot, Pacha Man care a facut pe loc rime si fetele care au incins o hora. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni