• PRO TV
  • Dana Rogoz a dezvaluit sexul bebelusului sau: "Asteptam emotionati sa vina pe lume"

Dana Rogoz a dezvaluit sexul bebelusului sau: "Asteptam emotionati sa vina pe lume"

Dana Rogoz a dezvaluit sexul bebelusului sau: "Asteptam emotionati sa vina pe lume"

Dana Rogoz este in al noualea cer de cand a aflat ca este insarcinata si isi arata cu mandrie burtica in fiecare ocazie. De curand, vedeta a dezvaluit pe blogul sau ca a aflat sexul bebelusului pe care il va aduce pe lume la sfarsitul lunii februarie.

Dana Rogoz urmeaza sa devina mamica de baietel si daca pana acum vedeta stralucea in cele mai spectaculoase si glamour tinute, acum aceasta radiaza de fericire, iar zambetul nu-i lipseste de pe fata indiferent de outfit-ul in care este imbracata.

Blondina a anuntat ca va avea un baiat intr-un mod foarte original: a realizat un pictorial in care apare imbracata intr-un pulover negru, inscriptionat cu mesajul: "Boy" (Baiat). Pe blogul sau, vedeta a povestit ca sarcina sa decurge normal si ca in ciuda temerilor pe care le are ca orice femeie insarcinata, se bucura din tot sufletul de experientele prin care i le aduce aceasta perioada.

"Am aflat ca o sa avem un baietel! Il asteptam emotionati sa vina pe lume la sfarsitul lunii februarie. Postul acesta vine dupa ultima ecografie (“morfofetala”, pentru cunoscatori!), cand am aflat ca o sa avem un baietel. Banuiala doctorului meu a fost din prima asta, dar acum ni s-a confirmat. Am spus-o de la inceput ca nu imi doream ceva anume, doar sa fie sanatos/oasa. Iar la aceasta analiza m-am asigurat o data in plus ca e perfect sanatos. Are doar cateva luni, normal ca trasaturile nu sunt perfect conturate, dar totusi ma uitam pe ecran si ma minunam. Stiti cum spun mamele: nu ca e al meu, dar…vorbesc serios, mi s-a parut perfect", a scris Dana pe blogul sau.

BLACK FRIDAY 2013: Reducere de 1450 RON la un televizor Full HD, diagonala 127 cm

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni