• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dana Rogoz, intr-o ipostaza care iti taie respiratia. Uite cum a fost surprinsa

Dana Rogoz, intr-o ipostaza care iti taie respiratia. Uite cum a fost surprinsa

Dana Rogoz, intr-o ipostaza care iti taie respiratia. Uite cum a fost surprinsa

Dana Rogoz este o prezenta mondena discreta, iar stilul ei vestimentar, in acelasi ton. Asadar, fiecare aparitie a ei mai sexy este un adevarat spectacol.

Spre exemplu, aceasta impresioneaza cu decolteul ei generos, intr-o fotografie alaturi de colega si prietena ei, Adela Popescu.

Cu sprancenele groase, parul valvoi si cateva kilograme extra. Vezi ce imagini cu Shakira ar trebui sterse definitiv de pe internet




Iar aparitia ei in emisiunea "La Maruta" nu se lasa cu nimic mai prejos. Imbracata intr-o pereche de pantaloni ultra scurti care i-au pus in evidenta picioarele frumos lucrate, Dana a atras toate privirile si complimentele.



Dana Rogoz radiaza de fericire de cand a aflat ca va deveni mamica si va fi prima dintre frati care va aduce in familie un nepotel sau o nepotica.

"Inca nu stiu daca e fata sau baiat. Vine pe lume la sfarsitul lunii februarie sau la inceputul lunii martie. Am aflat amandoi odata, si eu si Radu, ca sunt insarcinata si ne-am bucurat pana la lacrimi abia la prima ecografie. Sunt la varsta potrivita. Ne bucuram foarte mult. Mi-am dorit mult un copil", a povestit actrita "La Maruta".



"Eu sunt prima care o sa-i faca bunici pe parintii mei, desi mai am doi frati mai mari. Vrem sa ne bucuram de fiecare etapa. Intru in cinci luni acum si am luat abia un kilogram si jumatate sau doua. Eu mananc orice si la orice ora. Nu am pofte deosebite si exagerate, nici greturi nu am avut. Mama este foarte echilibrata si e relaxata, mai ales ca are trei copii si abia asteapta", a adaugat ea.

Catalin Maruta a tinut sa-i faca Danei un compliment minunat pentru o mamica: "Esti si mai frumoasa de cand esti insarcinata".



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni