• PRO TV
  • Alina Eremia si-a sarbatorit ziua de nastere in bratele lui Dorian. Cum s-a distrat cantareata de ziua ei

Alina Eremia si-a sarbatorit ziua de nastere in bratele lui Dorian. Cum s-a distrat cantareata de ziua ei

Alina Eremia si-a sarbatorit ziua de nastere in bratele lui Dorian. Cum s-a distrat cantareata de ziua ei

Alina Eremia, membra trupei LaLa Band si actrita din prima telenovela muzicala romaneasca, “O noua viata”, care va avea premiera in curand, ACASA, a sarbatorit implinirea a 20 ani printr-o petrecere de suflet, asa cum a visat.

Si-a dorit ca in ziua in care implineste 20 ani sa aiba aproape toti oamenii importanti din viata ei. Zis si facut! Alina a avut parte de cea mai frumoasa aniversare din viata ei, emotionanta si plina de surprize: “Seara a iesit exact cum mi-am dorit. Am sarbatorit alaturi de persoane apropiate, familia, prietenii, colegii din LaLa Band, Vescan… Atmosfera a fost una de distractie si buna dispozitie”, povesteste Alina.

Prietenii s-au gandit sa-i ofere un cadou inedit si anume o petrecere surpriza, insa Alina le-a luat-o inainte si i-a surprins ea pe ei: “Am aflat ulterior ca, inainte cu o luna de party, cand nu pregatisem ceva anume pentru ziua mea de nastere, prietenii mei au complotat si au incercat sa organizeze pe la spatele meu o petrecere surpriza. Dar planul le-a fost dat peste cap de mine, cand le-am trimis invitatiile pentru party-ul de sambata seara. M-am bucurat mult sa aud acest lucru, pentru ca mi-am dat seama ca tin la mine”, spune Alina.

Sore i-a urat la multi ani alinei si pe Facebook. "Rock your 20s", a scris ea pe reteaua de socializare, postare ce a strans peste 2.000 de like-uri si 100 de comentarii.

"Aseara, am avut parte de o petrecere "ca la 20 de ani", alaturi de oameni dragi mie.Astazi, m-am bucurat citind mesajele voastre si vreau sa va multumesc pentru urarile frumoase cu ocazia zilei mele de nastere,mi-au facut ziua mai buna!!! Va pup!!!", a scris si Alina pe Facebook, multumindu-le fanilor sai pentru sutele de urari pe care i le-au adresat.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni