• PRO TV
  • Jojo este de nerecunoscut! Uite ce schimbare dramatica de look si-a facut vedeta

Jojo este de nerecunoscut! Uite ce schimbare dramatica de look si-a facut vedeta

Jojo este de nerecunoscut! Uite ce schimbare dramatica de look si-a facut vedeta

Jojo si Alina Dascalescu, stilista sa, au pornit un frumos proiect impreuna. Cele doua impartasesc aceeasi pasiune si anume moda. Cele doua au lansat proiectul BlondeRavenDarkFox.

"Dragilor, incepand de astazi va astept la noua rubrica de fashion si estetica pe care am conceput-o pentru blog impreuna cu prietena si stilistul meu, Alina Dascalescu. Speram ca BlondeRavenDarkFox sa va inspire si sa nu ezitati sa ne scrieti daca aveti nevoie de sfatul stilistului si nu numai pentru orice situatie. Asadar... cu emotie si incantare va invitam pe blog", a declarat Catalina Grama.

"MasterChef - Proba Celebritatii" este marti, de la 20.20, la ProTV!

Cele doua sustin ca hainele le-au adus impreuna, in special, o jacheta de de piele cu detalii argintii si aurii. Fetele s-au intalnit la o sedinta foto pentru o revista acum cativa ani de zile si s-au reintalnit la un showroom.

"Alina e stilist si are o pasiune extraordinara pentru tot ce e frumos si mai ales pentru haine. Eu sunt actrita si impartasesc aceeasi pasiune. De aceea, am stabilit ca passioniste ni se potriveste mai bine decat fashioniste si ne-am hotarat sa avem o rubrica unde sa va impartasim pasiunile noastre. Speram sa va inspire pentru a ne ajuta in cautarea pe care am pornit-o. Vom cauta Supremul in toate. Cu pasiune, curiozitate si iubire pentru Frumos si Arta", a mai scris Jojo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni