• PRO TV
  • Suleymazare e invitatul special al lui Toni Grecu la SRC, miercuri, de la 20.30, la ProTV

Suleymazare e invitatul special al lui Toni Grecu la SRC, miercuri, de la 20.30, la ProTV

Suleymazare e invitatul special al lui Toni Grecu la SRC, miercuri, de la 20.30, la ProTV

Miercurea aceasta la Pro Tv, de la 20.30, in ultima editie SRC din sezon, Toni Grecu se intalneste cu nimeni altul decat Suleymazare Prolificul (Cosmin Natanticu). 

Simpaticul personaj vine la “Serviciul Roman de Comedie” pentru a uita de drama pe care o traieste, aceea de a i se naste numai fete si nici un mostenitor. Acesta face o chemare catre toti romanii si afirma ca cine ii va da un baietel care sa-i mosteneasca imperiul va primi in schimb un apartament in Fustanbul, o barca cu motor pe Dardanele si bacsis, jumatate din avere.

Mai mult, Suleymazare e decis sa deschida in Romania prima scoala de cadane si le propune politicienilor sa isi faca un harem pentru ca asta e singura posibilitate sa ramana in politica pana la adanci batraneti. 

Tot in ultima editie, SRC prezinta un reportaj unic realizat in localitatea Deveselu, unde ajung cetatentii din localitatea vecina si arunca cu pietre in radere, de ciuda ca americanii nu si-au facut baza la ei, ci in Deveselu.

Iar Victor Ponta (Iulian Postelnicu) sta de vorba cu doi romani (Cosmin Natanticu si Andreea Doinea) si le explica situatia din Rosia Montana. Cei doi romani sunt bucurosi sa afle ca acolo se afla un zacamant de ghiuluiri, iar la intrebarea cat aur dentar este la Rosia Montana, Ponta ii linisteste pe cei doi si le zice sa mearga acolo, sa ia o gura, doua de pamant si sa mestece bine ca aurul le va ramane intre dinti.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni