• PRO TV
  • Jojo: "De Craciun mi-as dori sa primesc in dar o calatorie cu o sanie mare!"

Jojo: "De Craciun mi-as dori sa primesc in dar o calatorie cu o sanie mare!"

Jojo: "De Craciun mi-as dori sa primesc in dar o calatorie cu o sanie mare!"

Unde era locul preferat de petrecut vacanta de iarna si care erau activitatile favorite?

In vacanta de iarna nu plecam la Ceahlau, desi mi-ar fi placut tare mult sa mergem acolo. In general stateam prin Bucuresti si ne jucam ore in sir, eu si varul meu Silviu, cu care am crescut impreuna ca fratii. Construiam cazemate din zapada si alcatuiam doua tabere si ne bateam cu bulgari. Faceam oameni de zapada imensi si ghetus si ne dadeam pe gheata pana seara tarziu. Mergeam la sanius in parc si nu oboseam niciodata. E minunat sa fii copil.

Au mai ramas opt, unul singur va simti gustul succesului. Marea finala "MasterChef - Proba Celebritatii" este luni si marti, de la 20.30, la ProTV

Ce amintire ai legata de serbarile de Craciun, de brad, de venitul lui Mos Craciun?

Eu eram foarte vorbareata si Silviu mai tacut. Invatasem multe poezii si imi amintesc ca intr-un an, cand eram foarte mici, am spus doua-trei poezii si mi-am primit cadoul. Silviu, in schimb, nu a vrut sa spuna nicio poezie pentru ca era mai timid. Si atunci i-am spus Mosului: "Mosule, spun eu si pentru el. Ii dai cadoul?" Toti cei din familie s-au amuzat copios.

 

Cand si cum ai aflat ca Mosul nu exista?

Am auzit un zvon prin clasa intai cum ca Mos Craciun nu ar exista. Nu i-am dat crezare nici pana azi. Bineinteles ca exista! :)

 

Mergeai la colindat, ai o poezie sau un cantec de sarbatori preferat?

Adoram sa merg la colindat! Era momentul meu de spectacol. Odata, imi amintesc ca am mers la colindat in blocul de vizavi de bunica mea. Si o familie nu a vrut sa ne primeasca. Si eu i-am rugat frumos sa ne lase sa cantam, spunandu-le ca nu vrem bani, ca vrem doar sa colindam. Ne-au primit si uite ca imi amintesc de intamplarea asta pana azi. Colindul meu favorit este "Din an in an". Il cant in fiecare an cu tata, de Craciun. Si nu numai acesta, ci multe alte colinde.

 

Care este mancarea favorita in perioada sarbatorilor de iarna?

Carne nu mai mananc, asa ca a ramas salata de boeuf. Fara boeuf! :) Cand eram mica imi placeau tare mult sarmalele si chiftelele. Acum astept cel mai mult salatele.

 

Ce traditii respecti si acum?

Sarbatorim Mos Nicolae si Craciunul si Anul Nou. Impodobim in fiecare an bradul in timp de ascultam si fredonam colinde. Petrecem sarbatorile in familie asa cum le-am petrecut de cand ma stiu eu. Si fiecare dintre noi gateste cate ceva pentru masa de Craciun. Ne bucuram de Nasterea Domnului si ne facem mici cadouri. Ne punem vasc in casa ca sa ne poarte noroc si ne bucuram de fiecare moment pe care reusim sa il petrecem cu totii.

 

Ce ti-ai dori sa primesti in dar de sarbatori?

Mi-as dori sa primesc in dar o calatorie cu o sanie mare. Poate ca o sa-i fac eu cadou fiului meu asta si astfel ne vom bucura de ea impreuna. Imi doresc insa cel mai mult si cel mai mult sa fim toti sanatosi si sa avem liniste.

 

Ce cadou iti amintesti din copilarie?

Imi amintesc aproape toate cadourile pe care le-am primit in copilarie. De Craciunul cu pricina, din povestea cu varul meu si poeziile, Mosul mi-a adus o papusa imbracata intr-o rochita galbena si niste apreschiuri galbene. Cred ca aveam trei ani si jumatate. Si culoarea mea preferata atunci era galben. Am fost cea mai bucuroasa fetita din lume!

 

Unde vei petrece Revelionul anul acesta?

Va exista o vacanta care nu va include neaparat Revelionul. Nu stiu inca unde sau ce sau cum vom face, insa va fi frumos pentru ca voi fi alaturi de cei dragi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni