• PRO TV
  • Dana Rogoz se RETRAGE din televiziune! Cine ii va lua locul ca prezentatoare a emisiunii "De Suflet"

Dana Rogoz se RETRAGE din televiziune! Cine ii va lua locul ca prezentatoare a emisiunii "De Suflet"

Dana Rogoz se RETRAGE din televiziune! Cine ii va lua locul ca prezentatoare a emisiunii "De Suflet"

Sambata, 28 decembrie, Dana Rogoz a avut ultima intalnire cu romanii de pretutindeni, la emisiunea De Suflet, de la ora 20:30. Aceasta editie a fost plina de emotie pentru vedeta ProTv International.

Dana Rogoz a intrat in concediu de maternitate si si-a luat cu acest prilej "la revedere" de la telespectatorii care au urmarit-o sambata de sambata de la ora 20:30, in ultimii 5 ani.

Insa, ca o surpriza pregatita pentru ei, ea i-a anuntat ca noul sezon al emisiunii De suflet, va incepe din 2 februarie 2014, cu Diana Dumitrescu in calitate de prezentatoare.

Pe Diana, telespectatorii ProTV International au urmarit-o si au indragit-o in multe seriale si productii ca "Pacatele Evei", "Iubire ca in filme", "Regina", "Aniela", "Iubire si onoare", "Pariu cu Viata", "Ingeri Pierduti" si in filmul "Minte-ma frumos".

"Dupa 5 ani de prezentat emisiunea De Suflet intru in cel mai bine motivat concediu, acela de maternitate. Ultimul sezon a fost cu totul special, avand in vedere ca l-am prezentat in doi, alaturi de bebe mic in burtica, in ultimele editii ajungand chiar pana in ultimul trimestru de sarcina. Chiar vreau sa-i multumesc Dianei ca ma ajuta, ca pot sa-i predau stafeta in aceasta perioada importanta din viata mea si ca, datorita ei si a echipei mele, pot sta linistita ca emisiunea De Suflet va fi si in sezonul viitor la inaltime", declara Dana, care o va avea alaturi de ea in platou pe Diana in ultima editie a emisiunii.

"Sunt foarte fericita pentru Dana ca va deveni mamica si ma bucur din suflet ca am fost aleasa sa fiu alaturi de romanii de pretutindeni, de aceasta data duminica seara! Emisiunea va continua la fel de frumos, cu invitati minunati, iubiti de toti romanii, iar eu sper ca ma voi ridica la inaltimea asteptarilor", spune Diana Dumitrescu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni