• PRO TV
  • Ruby s-a vopsit blonda si le-a aratat asta fanilor intr-o imagine in care apare topless. Reactia unui fan: "Am crezut ca e Lady Gaga in poza"

Ruby s-a vopsit blonda si le-a aratat asta fanilor intr-o imagine in care apare topless. Reactia unui fan: "Am crezut ca e Lady Gaga in poza"

Ruby s-a vopsit blonda si le-a aratat asta fanilor intr-o imagine in care apare topless. Reactia unui fan: "Am crezut ca e Lady Gaga in poza"

Nu trece bine saptamana, ca Ruby trece prin noi si noi transformari. Si daca nu este vorba despre silueta ei de silfida, artista isi schimba parul, ca naravul, ba. 

Cantareata s-a saturat de parul sau saten si a decis sa se vopseasca din nou blonda. Mandra de rezultat, Ruby s-a fotogrfiat repede si le-a aratat imaginea fanilor sai de pe Facebook, care au remarcat imediat schimbarea.

Controversata artista a primit numeroase complimente: "Te-ai vopsit blonda? Esti frumoasa!", "Te prinde culoarea", "Am crezut ca e Lady Gaga in poza", "Arati bine", insa au fost multi cei care au remarcat ca Ruby parea dezbracata in imagine: "E iarna si tu dormi dezbracata? Sa fim seriosi", "Blondino, vezi ca ti-ai uitat hainele".

Artista nu este la prima schimbare de look de acest fel. In timpul participarii sale la "Dansez pentru tine", vedeta si-a vopsit varfurile parului intr-o nuanta deschisa de blond, insa a revenit la look-ul sau initial dupa ce a fost eliminata din competitie.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni