• PRO TV
  • Cabral: "Si divortul nostru a venit. Multi au prezis-o, stiu". Prezentatorul nu se desparte de sotia lui, ci de telefon

Cabral: "Si divortul nostru a venit. Multi au prezis-o, stiu". Prezentatorul nu se desparte de sotia lui, ci de telefon

Cabral: "Si divortul nostru a venit. Multi au prezis-o, stiu". Prezentatorul nu se desparte de sotia lui, ci de telefon

Simpaticul prezentator al Povestirilor de Noapte de pe AcasaTV si-a anuntat oficial divortul pe blogul personal. Din fericire, nu este vorba despre ceea ce gandeau multi cand au vazut titlul, ci despre un alt fel de divort, unul high tech.

"Mi-aduc si-acum aminte, ne-am cunoscut in 2007. Intalnirea noastra a fost una frumoasa, de cand i-am atins trupul ne-am inteles bine. A venit 2008 si nu s-a schimbat nimic, apoi in 2009 si 2010 totul a fost bine, a venit 2011 si schimbarile nu ne-au afectat. 2012 a sosit si simteam nevoia de mai mult… dar am ramas. Apoi a venit 2013 si cand am vazut ca noutatea intarzie sa apara… ne-am dat seama ca trebuie sa ne despartim. Si despartirea a avut loc de ceva timp, sunt deja vreo trei luni de cand am pus punct, dar aleg sa vorbesc acum despre asta pentru ca simt ca este momentul", a anuntat el.
 
"Am divortat de iPhone si de trei luni sunt impreuna cu o frumusete de Note 3 de la Samsung.  La ce te asteptai, bestie?! Ai sarit cu ochii rascracanati, asteptand sa citesti vreo nenoroceala, eh? :p", a venit precizarea lui Cabral.


 
"Nu ca n-ai fi putut sa traiesti fara informatia asta, dar oamenii ma bombardeaza in continuare cu intrebari despre iPhone si cum eu nu mai am o relatie cu el… as prefera sa vorbim despre alte device-uri.

Primo: am fost utilizator de iPhone de la prima generatie, din prima saptamana in care a aparut. Am apreciat si apreciez toate lucrurile noi cu care Apple a venit. Au reusit sa revolutioneze din mers, sa schimbe si hard si soft si sa ne arunce pe toti in bucuria asta in care ne scaldam acum. Am apreciat fiecare noua generatie, m-am contrazis energic la fiecare discutie iOS / Android. Fiecare pas in sus, de la i3 la i4, de la i4 la i4S, de la i4S la 5, de la i5 la… pardon, atat. Ca de la 5 la 5S au evoluat lucrurile mai mult pe hartie. In plus… si magia iPhones-a dus. Excluzand cititorul de amprenta (care nu mi se pare o mare scofarleala), chestiile noi… lipsesc prin excelenta. iOS-ul s-a prafuit si nici nu mai e “flawless” ca pe vremuri. Dar cred ca as mai fi stat o generatie pe iOS, dar am dat de Note 3.
 
Secundo: Am prezentat lansarea lui Note 3 in Romania si pentru ca imi place sa stiu inainte de eveniment produsul, l-am luat la test de la Samsung Romania. L-am testat, mi-a placut si dupa vreo luna dupa lansarea de care spuneam… am decis ca e momentul. De-atunci il folosesc intensiv si se intampla ca in orice relatie la inceput: suntem nedespartiti! Spre disperarea Andreei, care este in continuare aifonista si nu prea intelege Androidul, deci… nu-mi mai poate verifica temeinic telefonul
", a scris prezentatorul.

Continuarea, pe cabral.ro.
 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni