• PRO TV
  • Un fost concurent de la "Vocea Romaniei", asaltat de domnisoare sexy in culise

Un fost concurent de la "Vocea Romaniei", asaltat de domnisoare sexy in culise

Un fost concurent de la "Vocea Romaniei", asaltat de domnisoare sexy in culise

Fostul concurent de la "Vocea Romaniei" Anthony Icuagu a fost surprins in weekend in ipostaze de-a dreptul incendiare cu cateva dansatoare mai mult dezbracate decat imbracate.

Cantaret si regizor, Anthony Icuagu este un artist care face super show ori de cate ori urca pe scena. Daca pe podium urmeaza un scenariu bine pus la punct, in backstage este un adevarat haos.



Ce nu se vede in spectacol

Cantaretul apare in imagini  "flancat" de mai multe domnisoare care se pregatesc de show si povesteste ca este destul de greu sa-si pastreze concentrarea cand urca pe scena alaturi de aceste superbe tinere.

"In weekend ma distrez enorm cand cant la cabaret, in Centrul Vechi. Dar este un efort mare sa ma concentrez sa cant bine pe scena, caci sunt inconjurat de cele mai frumoase balerine din Bucuresti. Desi totul se intampla foarte repede si fetele trebuie sa schimbe in 10.000 de costume diferite, mereu vorbim si glumim intre numerele de dans. O data povesteam ceva si erau atat de prinse in ce spuneam incat au uitat sa mai intre pe scena. A fost amuzant cum in cateve secunde au alergat ca nebunele ca sa ajunga in timp util ca sa inceapa dansul", spus razand Anthony Icuagu, pentru Cancan.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni