• PRO TV
  • Topless, cu dinti falsi si peruca. Imaginea cu care Miley Cyrus si-a ingrozit fanii

Topless, cu dinti falsi si peruca. Imaginea cu care Miley Cyrus si-a ingrozit fanii

Topless, cu dinti falsi si peruca. Imaginea cu care Miley Cyrus si-a ingrozit fanii

A socat cu tinutele care de care mai vulgare si mai sumare, iar acum Miley Cyrus isi ingrozeste fanii cu o serie de accesorii care nu o flateaza deloc.

Cantareata urmeaza sa sustina propriul ei concert unplugged la MTV, iar pentru acest mult-asteptat eveniment a decis sa realizeze un poster cel putin bizar.

Controversata vedeta a postat pe contul ei de Instagram posterul pentru show-ul MTV Unplugged, iar reactia fanilor a fost mixta. Acest lucru este usor de inteles daca privim imaginea.

Cu o proteza in gura, o peruca blonda si sanii acoperiti de doua stelute stralucitoare, Miley este greu de recunoscut in fotografie. "MTV prezinta Miley Cyrus: MTV Unplugged, oameni buni! Sa va uitati pe 29 ianuarie!", a scris starul pop alaturi de imagine.

Look-ul bizar al cantaretei a fost completat de o palarie cu boruri mari, neagra, o esarfa galbena prinsa la gat si ceva ce pare o fusta din pene. Imaginea cu MIley aduce aminte foarte mult de Lady Gaga, care a pozat cu o palarie si cu dinti falsi pentru noul ei single, "Dope".

Miley isi va incepe turneul mondial "Bangerz" pe 14 februarie, in Vancouver, Canada. Concertul urmeaza sa aiba 90 de minute, iar conceptul de la baza lui va fi bazat pe animale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni