• PRO TV
  • Liam Neeson infrunta iadul inghetat si lupii infometati in filmul "The Grey: La limita supravietuirii", diseara, de la 20:30 la ProTV

Liam Neeson infrunta iadul inghetat si lupii infometati in filmul "The Grey: La limita supravietuirii", diseara, de la 20:30 la ProTV

Liam Neeson infrunta iadul inghetat si lupii infometati in filmul "The Grey: La limita supravietuirii", diseara, de la 20:30 la ProTV

Diseara, de la 20:30, ProTV va aduce super-actiune in filmul "La limita supravietuirii", cu Liam Neeson in rolul principal.

Cu patru premii castigate si doua nominalizari la festivalurile de profil, pelicula spune povestea unui grup de petrolisti care se intorc acasa de la o rafinarie si se prabusesc cu avionul intr-o regiune de tundra din Alaska. Doar sapte dintre ei supravietuiesc, printre care si Ottway (Liam Neeson), cel ce devine liderul lor. Aflati in mijlocul unui iad inghetat, supravietuitorii sunt grav raniti, izolati si fara mancare. Cu toate acestea, pericolul iminent vine din partea lupilor infometati care le tot dau tarcoale. Ottway se lupta cu inversunare, folosind toate cunostintele si abilitatile de care dispune pentru a-si tine echipa in viata.  


Vineri seara, de la 20:30 - Filmul PRO - "The Grey - La limita supravietuirii"

 

De trei ori nominalizat la Globurile de Aur si cu o nominalizare la Oscar, Liam Neeson marturiseste ca daca s-ar afla in situatia personajului pe care il joaca in film, s-ar “cuibari si ar astepta sa moara”. “In prima saptamana de filmare, temperaturile erau sub -40 de grade Celsius. La inceput m-am gandit ca n-avem cum sa ducem la capat acest film, ca este, practic, imposibil. Nici macar echipamentele tehnice nu functioneaza cum trebuie la asemenea temperaturi. De scenariu, in schimb, m-am indragostit de cum l-am citit”, spune Neeson. 

Ca sa faca fata conditiilor extreme in care urma sa lucreze, protagonistul s-a antrenat in stil spartan: “Am vazut acum cativa ani un documentar cu un englez care inota in Antarctica de la un iceberg la altul. Inainte sa porneasca in aventura inghetata, acesta si-a calit organismul cu dusuri cat mai reci posibil. Initial statea in apa cate zece minute, apoi cate cincisprezece, si eu m-am gandit sa ii urmez exemplul. In fiecare dimineata reuseam sa stau sub dusul rece ca gheata cam sapte minute si functioneaza, corpul se obisnuieste incet, incet, cu temperatura”,  povesteste actorul de origine irlandeza.


 

Un alt gen de curaj, un alt tip de model masculin – acestea sunt elementele pe care a vrut sa le scoata in evidenta regizorul Joe Carnahan in “The Grey: La limita supravietuirii”. “Hollywood-ul incearca tot timpul sa creeze imaginea stereotipa a masculinitatii: barbatul dur, care nu se teme de nimic si se lupta cu tot ce ii apare in cale. Ni se spune: fii barbat! Dar ce inseamna asta? Inseamna ca nu iti poate fi frica?” Nu poti sa te gandesti ca nu stii cum vei iesi dintr-o situatie – limita? Ca nu stii ce te asteapta dincolo de momentul actual? Am incercat sa ies din acest cliseu, iar cand lucrezi cu un actor ca Liam Neeson, poti sa profiti la maximum de tot ce are de oferit. A stiut exact cum sa transmita sentimentul de disperare si de furie care a pus stapanire pe tot grupul de supravietuitori”, spune Carnahan.

Un film in care suspansul, pericolul si actiunea ating cote maxime, “The Grey: La limita supravietuirii” va va tine cu sufletul la gura pana in ultimul minut, vineri seara, 7 februarie, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni