• PRO TV
  • Un film cu Dragos Bucur debuteaza pe primul loc in box office-ul american

Un film cu Dragos Bucur debuteaza pe primul loc in box office-ul american

Un film cu Dragos Bucur debuteaza pe primul loc in box office-ul american

Comedia politista "Un politist si jumatate/ Ride Along", de Tim Story, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 41,2 milioane de dolari.

In noua productie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat/ Think Like a Man" (2012), un tip caruia-i turuie gura incontinuu (Kevin Hart) tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor (Ice Cube).

Odata ce acesta accepta sa fie insotit de viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui. De asemenea, in filmul "Ride Along", care va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 24 ianuarie, joaca si actorul Dragos Bucur.



Filmul de razboi "Supravietuitorul/ Lone Survivor" pierde pozitia de lider si se claseaza pe locul al doilea, cu incasari de 23,23 milioane de dolari, conform datelor estimative oferite de boxofficemojo.com.

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a esuat in mod tragic, "Supravietuitorul" ii are in centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) si pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch si Ben Foster), surprinsi de o ambuscada a talibanilor in Afganistan, in 2005.

Dupa un schimb prelungit de focuri si o urmarire pe jos, cei mai multi membri ai echipei sunt ucisi, Navy SEAL inregistrand cea mai mare pierdere din istoria sa operationala.

Pe locul al treilea debuteaza in clasament filmul de animatie 3D "Goana dupa alune/ The Nut Job", cu incasari de 20,5 milioane de dolari. Regizat de Peter Lepeniotis, filmul urmareste aventurile veveritei Surly (cu vocea lui Will Arnett) si a prietenului sau, soricelul mut Buddy, care pun la cale jefuirea celui mai mare magazin de alune din oraselul Oaktown, pentru a face provizii pe timp de iarna.

Locul al patrulea in clasament este ocupat de "Jack Ryan: Agentul din umbra/ Jack Ryan: Shadow Recruit", cu incasari de 17,2 milioane de dolari. in regia lui Kenneth Branagh, "Jack Ryan: Agentul din umbra" este al cincilea din seria lungmetrajelor dedicate lui Jack Ryan, creat de romancierul Tom Clancy. Dupa o cariera in armata, Ryan (Chris Pine) se reinventeaza ca analist financiar si, aflat la Moscova, descopera planurile unui magnat de a submina situatia economica a Statelor Unite ale Americii. Singur impotriva tuturor si lipsit de resurse, eroul va trebui sa dea dovada de o inventivitate iesita din comun pentru a inclina balanta in favoarea sa: lupta devine personala si disperata cand antagonistul ii rapeste sotia (Keira Knightley).

Pe locul al cincilea in box office se situeaza filmul de animatie "Frozen/ Regatul de gheata", regizat de Chris Buck si Jennifer Lee, cu incasari de 11,9 milioane de dolari. Atunci cand o profetie malefica scufunda un intreg regat intr-o iarna vesnica, tanara Anna va trebui sa faca echipa cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni in cautarea Craiesei Zapezii, singura care ar putea pune capat blestemului. Calatoria le va scoate in cale troli, un amuzant om de zapada pe nume Olaf, fiinte magice, dar si o multime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheata" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel si Josh Gad.

Pe locul al saselea se afla comedia dramatica "Teapa in stil american/ American Hustle", de David O. Russell, cu incasari de 10,6 milioane de dolari. "Teapa in stil american", desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle si nominalizat la zece premii Oscar, se concentreaza pe un complicat caz de coruptie din anii '70, cu ramificatii in Congresul american. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei au fost pusi sub acuzare.

Locul al saptelea
in clasament este ocupat de filmul horror "Devil's Due", cu incasari de 8,5 milioane de dolari. in regia lui Matt Bettinelli-Olpin si Tyler Gillett, filmul relateaza poveste infioratoare a unui cuplu proaspat casatorit, care petrece luna de miere in Republica Dominicana. Acolo, cei doi tineri, Zach si Samantha McCall, cunosc un prezicator, care le spune "va asteptam", fiind condusi la un club satanic, unde femeia este supusa unui ritual ciudat. A doua zi, cuplul se trezeste in camera de hotel, fara sa isi aminteasca nimic, iar dupa cateva saptamani, Sam descopera ca este insarcinata, se pare cu Diavolul.

Pe locul al optulea in box office se situeaza "August: Osage County/ Tinutul din mijlocul verii", cu incasari de 7,5 milioane de dolari. Regizat de John Wells si cu Meryl Streep, Dermot Mulroney, Julia Roberts in rolurile principale, filmul este bazat pe piesa de teatru cu acelasi titlu apartinandu-i scriitorului Tracy Letts, care, in 2008, a primit premiul Pulitzer pentru aceasta comedie neagra. Actiunea filmului se petrece intr-o localitate din statul Oklahoma, in luna august, si urmareste relatiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete intunecate.

"Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, coboara de pe locul trei pe locul noua, cu incasari de 7,5 milioane de dolari. Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista si febra succesului l-au transformat din broker onest intr-un infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima.

Locul al zecelea in box office-ul nord-american este ocupat de filmul "Saving Mr. Banks: in cautarea povestii", cu incasari de 4,1 milioane de dolari. Regizat de John Lee Hancock, filmul urmareste modul in care Walt Disney a ajuns sa ecranizeze cartea pentru copii "Mary Poppins", de P. L. Travers. in eforturile sale de a obtine drepturile de ecranizare, Walt Disney se va lovi de impotrivirea autoarei. La un moment dat, insa, situatia financiara o face sa vina in vizita la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru doua scurte saptamani din anul 1961, legendarul regizor si producator se va stradui sa o convinga pe autoare ca viziunea sa este cea mai buna pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni