• PRO TV
  • Madonna a purtat la gala Grammy un corset din colectia Murmur, un brand al romancei Andreea Badala

Madonna a purtat la gala Grammy un corset din colectia Murmur, un brand al romancei Andreea Badala

Madonna a purtat la gala Grammy un corset din colectia Murmur, un brand al romancei Andreea Badala

Cantareata Madonna a purtat, duminica, la cea de-a 56-a editie a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colectia Murmur by Andreea Badala.

La gala premiilor Grammy, Madonna a aparut pe scena intr-un costum alb barbatesc. La acest costum, cantareata a asortat corsetul Zest, care face parte din colectia Murmur by Andreea Badala, potrivit unui anunt postat pe contul oficial al brandului de pe platforma de socializare Facebook.

 

 

Madonna nu este singura celebritate internationala care a imbracat unele dintre creatiile designerului roman Andreea Badala.


GETTY IMAGES

Beyonce a aparut cu un corset din portofoliul brandului romanesc Murmur in noul ei videoclip "Pretty Hurts", iar Britney Spears a purtat un model asemanator pentru filmarile clipului "Work B**ch".

De asemenea, Lady Gaga, renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate si care a devenit celebra datorita unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare, a purtat una dintre creatiile brandului Murmur.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni