• PRO TV
  • Romanca Marina Draghici, una dintre cele mai premiate scenografe de dincolo de ocean. A creat costumele pentru noul serial american "Black Sails"

Romanca Marina Draghici, una dintre cele mai premiate scenografe de dincolo de ocean. A creat costumele pentru noul serial american "Black Sails"

Romanca Marina Draghici, una dintre cele mai premiate scenografe de dincolo de ocean. A creat costumele pentru noul serial american "Black Sails"

Scenografa romana Marina Draghici, care a colaborat si la productia "Homeland", a realizat costumele pentru cele opt episoade ale primului sezon din serialul american "Black Sails", in care joaca actorii Toby Stephens, Luke Arnold si Tom Hopper.

"Black Sails" este o productie 2014 bazata pe faimosul roman "Comoara din insula", scrisa de Robert Louis Stevenson, cu o actiune ce se petrece cu multi ani in urma si readuce pe micile ecrane viata piratilor. Plin de violenta si scene de sex, "Black Sails" urmareste aventurile capitanului Flint, alaturi de tanarul Long John Silver, potrivit imdb.com.

Marina Draghici este cea care semneaza designul costumelor pentru cele opt episoade ale primului sezon, regizat de Neil Marshall, Sam Miller, T.J. Scott, Marc Munden si Steve Boyum.

De asemenea, aceasta a realizat costumele pentru serialul "Elementary" si pentru filme precum "Rage", "Precious", "Babylon Fields"si "The Grey Zone".

 


 

Marina Draghici este una din cele mai cunoscute si premiate scenografe de dincolo de ocean. Printre colaborarile ei cele mai de succes se numara si cea cu regizorul Andrei Serban, cu care a realizat "Richard al III-lea", la Teatrul La MaMa din New York. Scenografa a mai lucrat si pentru Opera Nationala din Paris, avand la activ doua productii unde a conceput costumele - "Italianca in Alger" si "Indiile galante". in 2009, Marina Draghici a obtinut cea mai importanta distinctie a teatrelor de pe Broadway: Premiul Lortel, pentru musicalul "Fela".


Foto: GETTY IMAGES


MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni